2070 beoordelingen

2070 Reviews

Bolesta

Mooi gepresenteerd in de winkel

Niet alle medewerkers zijn vriendelijk en hebben nietde kennis van mebels

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Beste mevrouw Bolesta, we nemen uw verbeterpunt mee. Bedankt voor uw review en veel plezier van uw aankoop! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Wouters

Vriendelijk personeel

Eerst betalen, dan afhalen zonder te hebben gezien, vonden we achteraf griezelig.

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Bedankt voor uw review! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We nemen uw verbeterpunt mee en wensen u veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Boy

Goed en vriendelijk

Vriendelijk personeel

Bezorgservice, zou op zijn plaats zijn bij de aanschaf van een bank.

Gewoon goed ?

Goede kwaliteit. Goede prijzen en zeer behulpzaam ?

Campagne

Zeer prettig

Behulpzaam, goed advies

Ga zo door

Fam.H.J.Aretz

Groot assortiment, veelzijdig

vriendelijk,deskundig

Hodiamont

Goede ervaringen snelle levering meestal direct leverbaar.

Een keuze mooie winkel veel accessoires

Bellen of mailen als iets van je bestelling binnen is. Dit is bij ons niet gebeurd wel jammer.

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Beste mevrouw Hodiamont, bedankt voor uw review! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We nemen uw verbeterpunt mee en wensen u veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet,... Beste mevrouw Hodiamont, bedankt voor uw review! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We nemen uw verbeterpunt mee en wensen u veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Willems

Goede service

Klantvriendelijk

Christian Bibo

Klantvriendelijk personeel, behulpzaam

Klantvriendelijkheid en behulpzaamheid

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Beste meneer Bibo, Bedankt voor uw review! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto... Beste meneer Bibo, Bedankt voor uw review! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Ritchie

Levering producten met eigen bus mogelijk