2070 beoordelingen

Sjef Franssen

Goed en profecioneel geholpen

goede kennsis

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Beste meneer Franssen, Bedankt voor uw review! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet,... Beste meneer Franssen, Bedankt voor uw review! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Zelissen

Had niet beter gekunt, ik ben zeer tevreden zowel als de verkoop en het afhalen. Allees heb ik 12 weken op mijn meubels moeten wachten ipv 8 weken. Dit was even een tegen valler. Masr ben er nu... Had niet beter gekunt, ik ben zeer tevreden zowel als de verkoop en het afhalen. Allees heb ik 12 weken op mijn meubels moeten wachten ipv 8 weken. Dit was even een tegen valler. Masr ben er nu super blij mee. En de meubels zijn heel mooi en robus voor dit geld. Gewoon geweldig. Dit word mijn meubel winkel :-))

Verkoop van de winkel, ging alleen kijken, kwam met een verkoop bon nasr buiten.:-))

Alles was priema. Geen op merking. Misschien een steekkar was beter geweest bij het ophalen dan een vierkant wielkarretje

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Beste mevrouw Zelissen, Bedankt voor uw review! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet,... Beste mevrouw Zelissen, Bedankt voor uw review! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Boers

Leuke dame en heer die de service in de winkel hadden verleend. Hebben ons goed advies gegeven en nog meerdere producten laten proberen om de juiste keuze te laten maken. Erg fijn om hun meedenkende... Leuke dame en heer die de service in de winkel hadden verleend. Hebben ons goed advies gegeven en nog meerdere producten laten proberen om de juiste keuze te laten maken. Erg fijn om hun meedenkende advies te krijgen.

Meerdere producten getoond, en uitgeprobeerd om voor ons de juiste keuze te laten maken.

De levering van de bank duurde ontzettend lang.

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Beste mevrouw Boers, Bedankt voor uw review! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto... Beste mevrouw Boers, Bedankt voor uw review! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Sjeng

Goede en professionele uitleg

Duidelijk

Niet

Bergoltr

Slechte communicatie.. Lang wachten op reactie of helemaal niks laten weten.
Levertijd 4 weken langer dan aangegeven.

Personeel weet veel van de meubels af en kunnen goed advies geven

Als iets vertraagd is, contact opnemen met de klant en zelf met oplossingen komen. Dit moest nu allemaal vanuit mijn kant. Van ellende de bank maar zelf gaan halen om te voorkomen dat het nog een... Als iets vertraagd is, contact opnemen met de klant en zelf met oplossingen komen. Dit moest nu allemaal vanuit mijn kant. Van ellende de bank maar zelf gaan halen om te voorkomen dat het nog een week langer zou duren.

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Beste mevrouw Bergoltr, bedankt voor uw beoordeling. Vervelend om te lezen dat de communicatie niet naar wens is gelopen. We nemen uw verbeterpunt mee en doen ons uiterste best dit in de toekomst... Beste mevrouw Bergoltr, bedankt voor uw beoordeling. Vervelend om te lezen dat de communicatie niet naar wens is gelopen. We nemen uw verbeterpunt mee en doen ons uiterste best dit in de toekomst niet nog eens te laten gebeuren. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Kuijpers

Prettige benadering, niet opdringerig. Je kreeg de ruimte om op je gemak alles zelf te bekijken en te onderzoeken. Stonden meteen paraat als je ze nodig hebt.

Goed advies gekregen. Duidelijke uitleg gekregen en de verkoopvoorwaarde samen doorgenomen. Nooit eerder is dit gebeurd bij andere winkels bij aankopen.

Nee, ik vond alles in de puntjes verzorgd.

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Beste mevrouw Kuijpers, Bedankt voor uw review! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet,... Beste mevrouw Kuijpers, Bedankt voor uw review! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

John

Prettige winkel, zowel in de winkel als in het afhaalcentrum

Deskundig advies, zonder opdringerig te zijn.

Wellicht een breng service overwegen

Anita

Heel goede service

Jolanda Frings

Prima dienstverlening en klantvriendelijk

Afspraak is afspraak. Kennis van zaken!

Nieuwsbrief voor vaste klanten en wellicht soort spaarsysteem.

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Beste mevrouw Frings, Bedankt voor uw review! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We nemen uw verbeterpunt mee en wensen u veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Pronto... Beste mevrouw Frings, Bedankt voor uw review! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We nemen uw verbeterpunt mee en wensen u veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

M. Goertz

Verkoop prima. Communicatie slecht

Prettige verkoop gehad in de winkel.

- Laten weten wanneer er iets veranderd in de levering en wanneer iets binnen komt. Wij hebben zelf moeten bellen waar alles blijft. Bij de verkoop zeiden ze dat we een mailtje kregen bij alles wat... - Laten weten wanneer er iets veranderd in de levering en wanneer iets binnen komt. Wij hebben zelf moeten bellen waar alles blijft. Bij de verkoop zeiden ze dat we een mailtje kregen bij alles wat binnenkomt. Helemaal niks gezien of gehoord.
- zonder pardon onze levering later gezet. We hadden een deellevering en alles is naar achteren gezet zodat alles tegelijk binnen zou komen. Niemand heeft ons daarover geïnformeerd en zijn er per toeval achter gekomen. Daardoor hebben we een aantal dingen pas weken later gekregen .
- Hele inboedel gekocht en niks van korting. Ze zeggen de laagste prijs garantie maar wel slechte levering. Voor alle ellende met de levering kan er nog geen enkele korting vanaf.
- Betere voorwaarden voor de levering. Alles zelf halen en in elkaar zetten is belachelijk. Alleen voor een fikse meerprijs word het bezorgd.
- Communicatie mag echt stukken beter over alles wat er veranderd in de order.
- Er word beschreven dat er veel op voorraad is maar dat klopt niet.