2070 beoordelingen

2070 Reviews

Weet ik.niet

Was goed

Mag alleen wat betere regeling voor thuis bezorgen.

D van Luit

Top bedrijf goede deskundige service

Komen hun afspraken na

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Beste meneer Van Luit, bedankt voor uw review! Fijn om te lezen dat u onze winkel als prettig ervaart. We wensen u nog veel plezier van uw aankoop en zien u graag eens terug. Met vriendelijke groet,... Beste meneer Van Luit, bedankt voor uw review! Fijn om te lezen dat u onze winkel als prettig ervaart. We wensen u nog veel plezier van uw aankoop en zien u graag eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

A Trines Stijnen

Zeer vriendelijk en kundig personeel

Laten je met rust product bekijken en helpen direkt

Zeer tevreden zeg ik niet vlug

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Bedankt voor uw review! Fijn om te lezen dat u onze winkel als prettig ervaart. We wensen u nog veel plezier van uw aankoop en zien u graag eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

??

Prettig

Goed advies

Ridder

Hele goede service. Ideaal dat alles voorgemonteerd is. En dat het busje waar we gratis gebruik van konden maken geladen en wel klaar stond. Top geregeld.

Alles was voorgemonteerd.
Gratis busje te leen.
Busje staat geladen en wel klaar.
Heel veel voorradig en wat niet voorradig is is maar een hele korte levertijd.

Geen verbeterpunten. Alles was top geregeld.

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Beste meneer Ridder, bedankt voor uw review! Fijn om te lezen dat u onze winkel als prettig ervaart. We wensen u nog veel plezier van uw aankoop en zien u graag eens terug. Met vriendelijke groet,... Beste meneer Ridder, bedankt voor uw review! Fijn om te lezen dat u onze winkel als prettig ervaart. We wensen u nog veel plezier van uw aankoop en zien u graag eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Nvt

Prettig

Nvt

Ruijsch

Goede service

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Beste mevrouw Ruijsch, bedankt voor uw review! Fijn om te lezen dat u onze winkel als prettig ervaart. We wensen u nog veel plezier van uw aankoop en zien u graag eens terug. Met vriendelijke groet,... Beste mevrouw Ruijsch, bedankt voor uw review! Fijn om te lezen dat u onze winkel als prettig ervaart. We wensen u nog veel plezier van uw aankoop en zien u graag eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Emilie Léonard

Jammer dat we niet geholpen kunnen worden tijdens het laden. Sommige items waren erg zwaar om te dragen (vooral als vrouw).
Ook zou het goed zijn om de afmetingen van de pakketten per mail te...
Ook zou het goed zijn om de afmetingen van de pakketten per mail te hebben zodat we de benodigde ruimte in de bus kunnen beoordelen.
De informatie die bij het afrekenen werd gegeven, was echter duidelijk.
Vriendelijk personeel.

producten

Doos volume

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Beste mevrouw Léonard, onze excuses voor het feit dat u niet geholpen bent tijdens het laden. Dit gaan we intern bespreken. We willen u bedanken voor uw verbeterpunten en wensen u nog veel plezier... Beste mevrouw Léonard, onze excuses voor het feit dat u niet geholpen bent tijdens het laden. Dit gaan we intern bespreken. We willen u bedanken voor uw verbeterpunten en wensen u nog veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Peulen

Pronto heeft een grote keus in meubilair. Het personeel is deskundig en zeer vriendelijk.

Komt de afspraken na.

De levertijd verbeteren.

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Beste meneer Peulen, Bedankt voor uw review! Fijn om te lezen dat u onze winkel als prettig ervaart. We nemen uw verbeterpunt mee en wensen u nog veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet,... Beste meneer Peulen, Bedankt voor uw review! Fijn om te lezen dat u onze winkel als prettig ervaart. We nemen uw verbeterpunt mee en wensen u nog veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Ralph

Netjes afgeleverd!

Bus verhuur service

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Bedankt voor uw review! We wensen u nog veel plezier van uw aankoop en zien u graag eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen