2070 beoordelingen

2070 Reviews

Pronto wonen heerlen

Geweldige verkoper goede service goede uitleg

Alles

Niks

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Bedankt voor uw review! Fijn om te lezen dat u onze winkel als prettig ervaart. We wensen u nog veel plezier van uw aankoop en zien u graag eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Dirk Hermes

Alles sehr gut ?

Sehr guter Service

Keine Verbesserung

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Sehr geehrter Herr Hermes, vielen Dank für Ihre Bewertung! Es ist gut zu lesen, dass Sie unseren Laden als angenehm empfinden. Wir wünschen Ihnen viel Spaß beim Kauf und freuen uns auf ein... Sehr geehrter Herr Hermes, vielen Dank für Ihre Bewertung! Es ist gut zu lesen, dass Sie unseren Laden als angenehm empfinden. Wir wünschen Ihnen viel Spaß beim Kauf und freuen uns auf ein Wiedersehen. Herzliche Grüße, Pronto Wonen

Lendi

Wij hebben onlangs een bankstel gekocht prima en deskundige uitleg. We twijfelde tussen twee bankstellen en heeft de verkoopster ons uitleg gegeven over de verschillen van beide bankstellen en... Wij hebben onlangs een bankstel gekocht prima en deskundige uitleg. We twijfelde tussen twee bankstellen en heeft de verkoopster ons uitleg gegeven over de verschillen van beide bankstellen en eerlijk haar mening gegeven passend bij ons gebruik van het bankstel

Goede uitleg en alle rust en tijd nemen

Niet over het bankstel maar ik had een wandplank op internet bij jullie besteld er stond heerlen bij in de voorraad. Uiteindelijk is het dan niet op voorraad en moet het van een ander filiaal komen... Niet over het bankstel maar ik had een wandplank op internet bij jullie besteld er stond heerlen bij in de voorraad. Uiteindelijk is het dan niet op voorraad en moet het van een ander filiaal komen en gaan er enkele weken over heen. Ik wil graag mijn woonkamer klaar maken maar dat ligt nu stil omdat ik moet wachten op de plank.

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Beste mevrouw Lendi, bedankt voor uw review! Omdat wij een franchise formule zijn geeft de website inderdaad aan dat een bepaald artikel bij al onze filialen op voorraad is. We zullen uw... Beste mevrouw Lendi, bedankt voor uw review! Omdat wij een franchise formule zijn geeft de website inderdaad aan dat een bepaald artikel bij al onze filialen op voorraad is. We zullen uw verbeterpunt meenemen. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Lambij Smeets

Goeie service
(Corona proof)

N.v.t

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Beste mevrouw Larik, bedankt voor uw review! We wensen u nog veel plezier van uw aankoop en zien u graag eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Lucie Houben

Goede service en uitleg

Alles zeer duidelijk

Geen verbetertips

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Beste mevrouw Houben, bedankt voor uw review! Fijn om te lezen dat u onze winkel als prettig ervaart. We wensen u nog veel plezier van uw aankoop en zien u graag eens terug. Met vriendelijke groet,... Beste mevrouw Houben, bedankt voor uw review! Fijn om te lezen dat u onze winkel als prettig ervaart. We wensen u nog veel plezier van uw aankoop en zien u graag eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Ton Stein

Voor ons is Pronto een heel leuke winkel waar je veel ideeën kunt opdoen waarbij het personeel alle tijd neemt om je van deskundig advies te voorzien. Daaraan de redelijke prijzen gekoppeld zijn wij... Voor ons is Pronto een heel leuke winkel waar je veel ideeën kunt opdoen waarbij het personeel alle tijd neemt om je van deskundig advies te voorzien. Daaraan de redelijke prijzen gekoppeld zijn wij dan ook dik tevreden!

Persoonlijke advies waarbij niet op de horloge gekeken wordt en waarbij men je helemaal vrij laat in je keuze.

Vriendelijk en deskundig personeel.

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Beste meneer Stein, bedankt voor uw review! Fijn om te lezen dat u onze winkel als prettig ervaart. We wensen u nog veel plezier van uw aankoop en zien u graag eens terug. Met vriendelijke groet,... Beste meneer Stein, bedankt voor uw review! Fijn om te lezen dat u onze winkel als prettig ervaart. We wensen u nog veel plezier van uw aankoop en zien u graag eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Bjorn

Helaas laat de kwaliteit van de Tazzo bank te wensen over. Prima winkel, komt afspraken na, alleen de kwaliteit hadden we meer van verwacht.

prima geholpen bij de verkoop.

kwaliteit van onze bank zijn we niet tevreden over, we gaan hier nog contact opnemen met Pronto. Na een week zie je namelijk in de rugkussens al duidelijk "zit kuilen"

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Bedankt voor het plaatsen van uw review. Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We willen u inderdaad graag uitnodigen om contact op te nemen met onze service afdeling zodat we u verder... Bedankt voor het plaatsen van uw review. Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We willen u inderdaad graag uitnodigen om contact op te nemen met onze service afdeling zodat we u verder kunnen helpen met uw bank. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

John Verhagen

In de winkel is het personeel zeer kundig.

Je wordt als klant serieus genomen, en de uitleg is heel duidelijk.

Helaas lang op de bank en de kasten moeten wachten: eigenlijk zou men week 36 leveren. Het werd uiteindelijk week 42. Nadat ik in week 42 nog een keer gebeld had. Helaas begrijp ik het concept zelf... Helaas lang op de bank en de kasten moeten wachten: eigenlijk zou men week 36 leveren. Het werd uiteindelijk week 42. Nadat ik in week 42 nog een keer gebeld had. Helaas begrijp ik het concept zelf afhalen niet. De meesten mensen hebben geen busje of een grote aanhanger. Een externe Transportfa. komt de spullen leveren als je erom vraagt maar deze is niet in staat met jou af rekenen.

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Beste meneer Verhagen, vervelend om te lezen dat de levering op zich heeft laten wachten. We doen ons uiterste best om de verwachte levertijden in de toekomst tijdig te communiceren. Bedankt voor uw... Beste meneer Verhagen, vervelend om te lezen dat de levering op zich heeft laten wachten. We doen ons uiterste best om de verwachte levertijden in de toekomst tijdig te communiceren. Bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Dion Savelberg

Prettig. Goed geholpen

Advies op maat

Betalen met Creditcard. Bezorg opties

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Beste mevrouw Savelberg, Bedankt voor uw review! We nemen uw verbeterpunt mee en wensen u nog veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen