2070 beoordelingen

2070 Reviews

J Bertram

Fijne winkel en vriendelijk personeel.

Mooi overzichtelijk je kan rustig kijken zonder je gelijk dat je iemand in de nek springt om je iets aan te dringen.

Het verpakkingsmateriaal terug nemen.

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Bedankt voor uw review! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We nemen uw verbeterpunt mee en zien u graag eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Larue

Zeer prettig en leuke sfeer

verkopers wel aanwezig maar niet opdringerig. voorbeeld: de verkoper gaf aan dat als we vragen hadden er altijd een medewerker in de buurt was. hier houden wij van niet opdringen.

wij hebben er geen kunnen vinden.

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Bedankt voor uw review! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u nog veel plezier van uw aankoop en zien u graag eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Pelzer

Zeer tevreden

Zeer goed uitleg

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Beste mevrouw Pelzer, bedankt voor het plaatsen van uw review! Fijn om te lezen dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We zien u graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Hj Burhenne

Mooie zaak ,alles goed overzichtelijk,goede hulp bij uitleg voor aankoop ,de verkoper weet waar hij t over heeft ,goede service prima zaak.

Mooie zaak medewerkers zeer behulpzaam ,maar zeker niet opdringerig

Houd dit concept aan

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Beste mevrouw Burhenne, bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te lezen dat u onze winkel als prettig ervaart! We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke... Beste mevrouw Burhenne, bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te lezen dat u onze winkel als prettig ervaart! We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Marjolijn Oostrum

Fijn advies en er wordt tijd voor je genomen bij het maken van beslissingen!

Alles voor je huiskamer te krijgen! Voor ieder wat wils!!

Geen!

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Beste mevrouw Oostrum, bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te lezen dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug! Met... Beste mevrouw Oostrum, bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te lezen dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Carsten Minoli

Top

Uitleg/verkoop

Magazijn op zondag meer mensen

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Beste meneer Minoli, bedankt voor uw beoordeling! We nemen uw verbeterpunt mee en wensen u nog veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Carsten Minoli

Top

Uitleg/verkoop

Magazijn op zondag meer mensen

Van den Berg

Geweldige informatie.Heel geweldige service.Behulp same personeel.
Ook vervoer geweldig geregeld.
Dus op en top n Heel goede zaak.

Geweldig advies.

Misschien n kop koffie of fris aanbieden.

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Beste mevrouw Van den Berg, bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te lezen dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We nemen uw verbeterpunt mee en zien u graag nog eens terug in onze winkel,... Beste mevrouw Van den Berg, bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te lezen dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We nemen uw verbeterpunt mee en zien u graag nog eens terug in onze winkel, uiteraard met een kopje koffie ;). Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Anja

Zeer goed

Vriendelijk en behulpzaam

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Beste Anja, bedankt voor uw beoordeling! We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug in onze winkel. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Theo Hol

Erg goed geholpen en snelle levering

vriendelijke en deskundige benadering van personeel

?

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Bedankt voor uw review! Fijn om te lezen dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen.