2070 beoordelingen

2070 Reviews

Van baal

Vriendelijk en behulpzaam personeel, ruime winkel , veel te zien

Ruime winkel, netjes

Prijs van webshop wijkt af van model in de winkel ?

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Beste mevrouw Van Baal, bedankt voor uw review! Het is inderdaad mogelijk dat showroommodellen een andere prijs hebben dan onze voorraadmodellen. We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.... Beste mevrouw Van Baal, bedankt voor uw review! Het is inderdaad mogelijk dat showroommodellen een andere prijs hebben dan onze voorraadmodellen. We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. We wensen u verder veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug in onze winkel. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Voss

Mooie winkel mooie meubelen

Geweldige services als er iets niet goed is of klopt

Vond het allemaal zeer goed

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Beste mevrouw Voss, bedankt voor uw review! Fijn om te lezen dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We zien u graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Jahae

Redelijk goed , heel lang moeten wachten op onze bank, terwijl ze gezegd hadden begin September is alles binnen , en uiteindelijk hebben we ze 4 Oktober gekregen , zonder tegenbericht van dat t... Redelijk goed , heel lang moeten wachten op onze bank, terwijl ze gezegd hadden begin September is alles binnen , en uiteindelijk hebben we ze 4 Oktober gekregen , zonder tegenbericht van dat t langer duren kon , maar tegen hebben we wel een tegoedbon gekregen

leuke spulletjes

Afspraken nakomen en mensen bellen als t meer dan 4 weken gaat uitlopen , is wel zo fijn!!

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Beste mevrouw Jahae, bedankt voor uw beoordeling! Vervelend dat de levering bij u zo gelopen is. We nemen uw verbeterpunt mee en wensen u alsnog veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet,... Beste mevrouw Jahae, bedankt voor uw beoordeling! Vervelend dat de levering bij u zo gelopen is. We nemen uw verbeterpunt mee en wensen u alsnog veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Brauers

Heel vriendelijke medewerkers in winkel en magazijn

Super vriendelijk

Soms te veel Deko....

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Bedankt voor uw beoordeling! We nemen uw verbeterpunt mee en wensen u veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Debora Berends-Sluijsmans

Aankoop bank en salontafels

Duidelijk persoonlijke aandacht voor klant

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Beste mevrouw Berends-Sluijsmans, bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te lezen dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Ummels

Prettig en een mooie winkel

Mee denken met de klant

Voor de oudere generatie niet per mail maar per briefpost de meededelingen. Prettiger te bewaren.

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Bedankt voor uw beoordeling! We nemen uw verbeterpunt mee en zien u graag nog eens terug in onze winkel. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

fam R Housen

Super gemotiveerd personeel en een gezellige winkel met mooie spullen

nemen alle tijd voor de klant

ga zo door top

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Beste familie Housen, bedankt voor de beoordeling! Fijn dat u onze winkel als prettig ervaart. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Pronto... Beste familie Housen, bedankt voor de beoordeling! Fijn dat u onze winkel als prettig ervaart. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Van Hees

Goede service alleen niet gehouden aan de afgesproken leverdatum/week.
Middels een tegoedbon wel netjes opgelost.

Prijs kwaliteit

Geen levertermijn beloven die niet gehouden kan worden. Liever wat meer speling houden om zodoende klant niet teleur te stellen!

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Beste meneer van Hees, bedankt voor uw review! We nemen uw verbeterpunt mee en wensen u nog veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Erik Kusters

Uitzoeken in winkel goed. Levering minder heb zelf 2 keer moeten bellen en diverse mailtjes moeten sturen . Levertijd niet nagekomen helaas

leuke winkel

communiceren naar klanten wanneer een levertijd niet wordt gehaald.

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Beste meneer Kusters, bedankt voor uw review. We nemen uw verbeterpunt mee. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Birgit Casaretto-Stehling

Wunderschöne Artikel, sehr freundliche und kompetente Angestellte

Sehr gute Betatung

Alles super!

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Sehr geehrte Frau Casaretto-Stehling, vielen Dank für Ihre Bewertung! Wir freuen uns auf ein Wiedersehen in unserem Shop. Herzliche Grüße, Pronto Wonen