2070 beoordelingen

2070 Reviews

G Smit

Zeer goed.

Je kan rustig rond kijken,zonder het geheig van de verkoper in je nek.

Is er in mijn opzicht niet.

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Beste meneer Smit, bedankt voor uw beoordeling! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

Peters

Ik heb bij jullie de ardante bank gekocht en ben zeer tevreden over de service en afhandeling van de aankoop.

Leuk personeel, die weten waar ze het over hebben

Geen verbeterpunten

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Beste mevrouw Peters, bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te lezen dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Rene

Prima keuze en door medewerkers goed geholpen in de keuze

prima geholpen

geen idee

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Beste Rene, bedankt voor uw beoordeling! We zien u graag nog eens terug in onze winkel. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

patelski

goed en duidelijk

iets meer uitleg over het terug storten van de borg

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Beste mevrouw Patelski, bedankt voor uw review! We nemen uw verbeterpunt mee en zien u graag nog eens terug in onze winkel. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Eshuis

Ophalen meubelen ging prima opbouwen ging zeer moeizaam en vond de kwaliteit van voorgeboorde gaten en schroefdraad slecht

Leuke mensen mooie spullen

Bezorg meubelen en bouw ze op

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Beste meneer Eshuis, bedankt voor uw beoordeling! We nemen uw verbeterpunt mee. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

manuela

Vriendelijk personeel, producten waren op voorraad en konden meteen busje lenen voor het vervoer. Was super geregeld, de spullen stonden al erin. Thuis alleen nog uitladen en bus terug brengen. In... Vriendelijk personeel, producten waren op voorraad en konden meteen busje lenen voor het vervoer. Was super geregeld, de spullen stonden al erin. Thuis alleen nog uitladen en bus terug brengen. In onze ogen super geregeld.

vriendelijk personeel en vervoer voor de spullen in de winkel geregeld.

niets dat me invalt.

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Beste Manuela, leuk om te lezen dat u onze winkel als prettig heeft ervaren! We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug in onze winkel. Met vriendelijke groet, Pronto... Beste Manuela, leuk om te lezen dat u onze winkel als prettig heeft ervaren! We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug in onze winkel. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

Super geholpen met de keuzes

Betalen met pin bij magazijn

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Beste mevrouw Jaspers, bedankt voor uw review! We nemen uw verbeterpunt mee. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

Max

Bijzonder goede ervaring gehad van Pronto. Klantvriendelijk en correcte afhandeling.

Goede produktkennis

Geen idee

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Beste Max, bedankt voor uw beoordeling! Leuk om te lezen dat u onze winkel als prettig heeft ervaren! We zien u graag nog eens terug in onze winkel. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

Goede aankoopbegeleiding, deskundig advies.

Prima aankoopadvies.

Geen.

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Beste mevrouw Luijten, bedankt voor uw beoordeling! We zien u graag nog eens terug in onze winkel. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Meertens

Verkoopster was top, levertijd duidelijk, ophalen was waardeloos!!

verkoopster

de man bij het ophaalcentrum was schandalig slecht!! Heeft zelfs door zijn eigenwijs handelen schade aan onze auto gemaakt.

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Beste mevrouw Meertens, bedankt voor uw review! Vervelend om te lezen dat uw auto schade heeft opgelopen. Indien we u kunnen tegemoetkomen dan vernemen we dat graag. We kijken uit naar een reactie.... Beste mevrouw Meertens, bedankt voor uw review! Vervelend om te lezen dat uw auto schade heeft opgelopen. Indien we u kunnen tegemoetkomen dan vernemen we dat graag. We kijken uit naar een reactie. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen