Eric van den Hurk

Snelle hulp, direct mee te nemen, geleverd volgens afspraak, ik kan geen andere punten bedenken. bedankt pronto

snelle hulp, direct mee te nemen, geleverd volgens afspraak

ik kan geen andere punten bedenken

T v d berg

Gezellig vakkundig en betaalbaar

Niet opdringerig

Levering

Fijn geholpen door medewerkerster

Winkel met veel variatie

Willems

In eerste instantie teleurgesteld omdat bij de lamp die we gekocht hadden geen bevestigingsmateriaal zat. Maar dit is opgelost nadat we een paar keer telefonisch contact hebben gehad.

Hele leuke verkoopster (Jolanda)

nee

Vogels

Super leuke winkel,met mooie meubels en vriendelijk personeel....Helemaal top!

Dat ze voor je uit zoeken zoals meubels ,en andere spulletjes om te combineren.ze zoeken zo lang dat ze het hebben gevonden.

Nvt

Ervaring is positief. Prima winkel en goed advies.

Pas toen we een bank hadden gekocht werd mij duidelijk dat ikzelf het transport hiervan moest regelen, de bank moest uitpakken en monteren en behandelen. Dat valt niet mee voor iemand van 66. Dat je... Pas toen we een bank hadden gekocht werd mij duidelijk dat ikzelf het transport hiervan moest regelen, de bank moest uitpakken en monteren en behandelen. Dat valt niet mee voor iemand van 66. Dat je geen vast personeel hiervoor in dienst hebt kan ik begrijpen echter niet dat er die service helemaal niet is of wordt aangeboden.
Als ik dit vóór het kopen van een bank had geweten had ik de bank niet bij Pronto gekocht.

Profijt

Mooie winkel

Het is voor ieder wat wilts

Goede uitleg is belangrijk

I.M.M. Van Dongen

Heel goed

Ja zeker

Rowan

Super geholpen en product ziet er goed uit.

Mooi product, super geholpen, fijn dat je busje kan lenen om je product te vervoeren

Je betaald een borg voor de bus om het product op te halen, wel jammer en vervelend dat als je pint dat dit pas weer na 2 dagen er op staat. In principe is het tegenwoordig toch wel zo dat dat... Je betaald een borg voor de bus om het product op te halen, wel jammer en vervelend dat als je pint dat dit pas weer na 2 dagen er op staat. In principe is het tegenwoordig toch wel zo dat dat binnen uiterlijk een dag er op kan staan .

Demi van de Laar

Super leuke winkel. Tot een maandje terug nog nooit geweest en ben er nu elke week weer te vinden voor nieuwe leuke spulletjes.

Heel erg vriendelijk personeel. Iedereen maakt gezellig een praatje. Bij het bestellen van eetkamerstoelen kregen we wat drinken aangeboden. Het leek alsof we thuis aan de koffietafel zaten.

Deze kan ik niet bedenken.