Bierman

Bij levering van ons product ( relaxfauteuil) bleek een beschadiging te zijn geconstateerd. Het herstel hiervan heeft 7 tot 8 weken op zich laten wachten.

Adequater handelen bij fouten van leverancier, klant niet "belachelijk" lang laten wachten op herstel hiervan!!!

Vriendelijk personeel. Problemen worden snel naar tevredenheid opgelost.

Vriendelijk, goede service.

Wat ik jammer vindt is dat als je bezorgkosten betaald ze het tot aan de deur bezorgen. Ik ben alleen en woon in een flat waarbij de woonkamer boven is en de slaapkamers beneden en dan zit je al... Wat ik jammer vindt is dat als je bezorgkosten betaald ze het tot aan de deur bezorgen. Ik ben alleen en woon in een flat waarbij de woonkamer boven is en de slaapkamers beneden en dan zit je al gauw met een probleem als je zware meubels hebt gekocht.

Prima, maar afhalen met eigen vervoer was een teleurstelling.

Prettige verkoper in Huissen (Sebastian).

Afhalen van de bank bij vestiging Huissen ging zeer lomp. Bank werd mijn bus ingeduwd zonder enige voorzichtigheid (het kwam over alsof de bank perse in 8,5 seconde naar binnen gedrukt moest... Afhalen van de bank bij vestiging Huissen ging zeer lomp. Bank werd mijn bus ingeduwd zonder enige voorzichtigheid (het kwam over alsof de bank perse in 8,5 seconde naar binnen gedrukt moest worden) . Stelde mij zeer teleur. Verpakking scheurde,met geluk geen zichtbare schade aan de bank... maar zo ga je niet met klanten en goederen om.

Hans Hoek

Prima en correct

Relaxed sfeer

On-line gekeken naar stoel,daarna winkel bezocht.

Het gemak van het uitzoeken van verschillende onderdelen van produkt.

Aangenaam en prettig

Alles was goed

Voor mij niets

I van zantvoort

Het duurde een half jaar voordat onze stoelen er waren. Daarna duurde het tot maar liefst 5keer voordat pronto Huissen de juiste stoelen bij ons kon leveren. Dan een kapotte stoel, dan een hele... Het duurde een half jaar voordat onze stoelen er waren. Daarna duurde het tot maar liefst 5keer voordat pronto Huissen de juiste stoelen bij ons kon leveren. Dan een kapotte stoel, dan een hele andere stoelen dan meerdere keren stoelen met vlekken erin door verkeerde stuk stof gebruikt in de fabriek. Na vele keren proberen, kregen we een eerdere stoel opnieuw terug die we eerder terug hadden gestuurd. Dus zou iemand de stoel checken voordat ze kwamen leveren hier(weer paar uur voor thuis zijn van mijn werk), en dat ging weer mis. Nee ze hadden de stoel niet in het daglicht bekenden. Dus de enige oplossing die pronto zag was dat we zelf naar de winkel kwamen om te wisselen omdat het hun tot 5 keer toe niet lukte. Hoe moeilijk kan het zijn?! En dan ook nog een houding aannemen alsof het aan t ons zou kunnen liggen? Terwijl zelfs de chauffeur zich schaamt als hij de stoel hier ziet staan ! Echt beroerde service dus. Blij dat ze er allemaal staan nu... Wat een gedoe en veel vrij moeten regelen... Heel vervelend.

Veel keuze in uitvoering van de stoelen

Beroerde service. Eerst producten goed nakijken alvorens te versturen naar de klant. Administratie meer op orde en klantvriendelijkheid kan stuk beter. Komt over als een rommeltje allemaal.

Het was prettig kopen. Goede ontvangst en prima advies.

het was goed.

nillesen

Een grote winkel met veel keuze...wel een nadeel dat je telkens een weg moet volgen.
een vriendelijke verkoopster met veel geduld

Thea Ahoud-Janssen

Hadden een voerkleed gekocht maar voldeed niet helemaal aan de wens zoals wij mochten verwachten.
Dit is weer terug genomen door de leverancier en alles is voor beide partijen tot tevredenheid opgelost.