Manon Berendsen - Gödden

Prima Service: er wordt meegedacht en er worden ook suggesties gedaan om dingen eventueel anders te doen

Service met het huren van het busje was helemaal top; stond precies op tijd klaar en de tijdsduur was erg ruim
Met betrekking tot onze aanschaf van de bank: degene die ons heeft geholpen was zeer deskundig; heeft prima met ons meegedacht... Kortom hij wist duidelijk wat hij aan het doen was

Voor ons bank hebben wij een aannbetaling gedaan via een bankoverschrijving en misschien is het een idee om een mailtje naar de klant te sturen dat je aanbetaling in goede orde is ontvangen.

Reumser

Over het algemeen een goede in druk

Service was in de winkel erg goed!

Personeel mag wel wat beter opgeleid worden.
Kennis was niet voldoende

Marcel Verwaaijen

Het gaat niet helemaal goed, wij hebben een paar problemen met de stoelen een stoel zaten vlekken op andere stoel was de poot niet goed en op de bank krijgen we allemaal oneven heden.

Op dit moment niet er zijn wel een paar problemen vinden dat wel jammer

Wachten nu nog steeds op de nieuwe spullen

goede service en uitleg

nee

Neen

Leuk assortiment en leuke winkel. Personeel is vriendelijk en ze weten waar ze over praten. Ik kom vaak binnen en heb veel meubels van Pronto wonen Huissen

Personeel
Assortiment
Sfeer in de winkel

Ga zo door!

Zeer fijn geholpen met het helpen uitzoeken van mijn woonprogramma. Ook het ophalen met het busje was erg gemakkelijk en kost maar €30 waarvoor je dan 2 uur gebruik ervan kan maken! Top! En zeker... Zeer fijn geholpen met het helpen uitzoeken van mijn woonprogramma. Ook het ophalen met het busje was erg gemakkelijk en kost maar €30 waarvoor je dan 2 uur gebruik ervan kan maken! Top! En zeker een aanrader!

Wij zijn goed geholpen,verkoopster had veel geduld.....vaak voor en met ons de winkel door gelopen. We kregen ook een plank mee uit een kast om bij j
Janssen te kijken voor de kleur van een...
Janssen te kijken voor de kleur van een andere tafel....
alleen toen de meubels werden bezorgd was er een teleurstelling en was ik afhankelijk van derden

het geduld, aardigheid, mee denken
?

maak beter bekent dat de meubels in het karton bezorgd worden en dat je dit er zelf vanaf moet halen/ en opruimen,ondanks dat je betaald om het te bezorgen...

Vriendelijk personeel . goede uitleg. service uiteindelijk na er zelf achteraan te zijn gegaan ook goed.

met name het personeel in de winkel is erg klantvriendelijk en bereidwillig. is prettig winkelen. ook niet te opdringerig.

serviceafdeling zou de zaken iets beter op orde moeten hebben

rene

Service en advies