E Duiveman

Nette winkel, vlot personeel

Goed concept, goede service

Rommelige administratie/afhandeling!

Reactie Pronto Wonen Huissen:

Bedankt voor uw review en uw verbeterpunten hier kunnen we zeker wat mee.

W.Leissner

Prima geholpen door verkoopster,

rustig duidelijk en goed advies

jammer dat er niet werd verteld dat we zelf de pootjes onder de bank dienden te draaien! daar wij hier geen voorgeboorde gaten aantroffen was dit lastig te doen!

Den Hertog

Goed advies,en zeer accuraat in het helpen.

Ja,nooit is iets teveel,nemen alle tijd.kwaliteit is goed.

W. van Veelen

Naar wens

nee

Niet vragen een aanbetaling te doen op een tapijt. Algemeen bekend dat dit niet verplciht is.

Van Eck

De medewerkers zijn zeer vriendelijk .en goede service.

D. Jansen

Prima !

Advies, inspiratie !

Kelly Hubner

Goed geholpen in de winkel bij het uitzoeken van de bank. Er werd ruim de tijd genomen om ons te voorzien van het juiste advies. Levering duurde 6 weken, maar was zelfs een week sneller dan... Goed geholpen in de winkel bij het uitzoeken van de bank. Er werd ruim de tijd genomen om ons te voorzien van het juiste advies. Levering duurde 6 weken, maar was zelfs een week sneller dan verwacht. Wij kozen ervoor om de bank thuis te laten bezorgen. Dat was voor de bezorgers geen gemakkelijke opgave vanwege het feit wij op 1 hoog wonen en het smalle gangen zijn. Desalniettemin deden zij er alles aan om de bank in de woonkamer te krijgen en bleven vriendelijk.

Duidelijk advies en werd ruimschoots de tijd genomen om ons te adviseren

"Beste klant, uw bank is bijna klaar. Vandaag gaan wij de bank voor u stofferen." Automatische berichten om klant op de hoogte te stellen van de levering in geval van langere levertijd.
"Beste klant. Hoera, uw bank is klaar voor transport! Wij nemen binnen X werkdagen contact met u op voor de levering"
"Beste klant, uw bestelling staat klaar om opgehaald te worden/uw bestelling wordt vandaag geleverd tussen x uur en x uur. Zorgt u dat onze bezorgers een vrije doorgang hebben?"

Goed zoals ik verwacht als ik een woonwinkel in stap.
Personeel was allemaal bezig maar dat kwqmen ze ook netjes even zeggen.

Niet echt het was zoals ik verwacht geholpen te worden in een woonwinkel.

Alleen verbeterpunt even bij daglicht naar dekleuren kijken niet alleen in de winkel bij vals licht.

Aankoop van een hoekbank en eettafel

Duidelijke en klantvriendelijke verkoper.

Betere afstemmingen tussen de Pronto filialen. Bij aankoop was eettafel direct leverbaar (in magazijn andere filiaal), de hoekbank had een levertijd van 10 weken. Echter aan het einde van de... Betere afstemmingen tussen de Pronto filialen. Bij aankoop was eettafel direct leverbaar (in magazijn andere filiaal), de hoekbank had een levertijd van 10 weken. Echter aan het einde van de toegezegde levering bleek de hoekbank al aanwezig was en het wachten was op de eettafel.... Heel jammer, omdat de verhuizing reeds al plaatsgevonden en we op de meubels zaten te wachten....