Uitermate vriendelijk en deskundige hulp.

De vriendelijkheid van het personeel en net dat ene stapje meer om je te helpen.

LM de Reus

Fijne bediening

goede uitleg

het was zeer goed

Fred Artz

Deskundige hulp gehad tijdens koop

goede samenwerking

Prima bedrijf, goed personeel dat met je meedenkt

Ja het personeel is deskundig.

Nee ik heb geen verbeter punten

Service en vriendelijkheid een 10. Met name Sebastiaan. Denkt mee en regelt het. Onthouden wie je bent. Dat is uitzonderlijk in deze tijd!

Zie eerder!

Zo blijven doorgaan. Wint er klanten mee. Wij wonen dichter op Nijmegen. Toch rijden we naar Huissen!

Xavier

Goed geholpen, vriendelijk

Goed en deskundig advies, ruime keus

Lange wachttijd

J skeho

de Leeuw

Mijn ervaring is niet goed, dit begon al een beetje bij de verkoop. Ik vond de verkoopstijl van de verkopers geen positieve ervaring. De mannen hebben een snelle verkooppraat maar als het er op aan... Mijn ervaring is niet goed, dit begon al een beetje bij de verkoop. Ik vond de verkoopstijl van de verkopers geen positieve ervaring. De mannen hebben een snelle verkooppraat maar als het er op aan komt dan blijken zaken toch wel erg moeilijk. Bij het ophalen van de spullen (wat je overigens zelf moet doen, ook al geef je er bij wijze € 10.000 uit) bleek al dat afspraken niet waren geregistreerd en daardoor volgde discussie tussen de afgesproken prijs. De verkoper ging niet mee in de volgens mij gemaakte afspraken, uiteindelijk toen er toch aardig wat mensen bij de balie stonden en ik wat meer geluid begon te maken sprong de manager tussen beide en zet voor het beeld van iedereen de verkoper op zijn plaats, erg onproffesioneel. Uiteindelijk heeft de manager mij de spullen als nog voor de volgens mij afgesproken prijs meegegeven maar niet ten danke van de verkoper.

Er worden leuke spullen verkocht

- Ondanks het concept, als je voor meer dan € 1000,- aan spullen koopt moet je dit gewoon thuisbezorgd kunnen krijgen
- Als je telefonisch een afspraak met klanten maakt, stuur dan ook een...
- Als je telefonisch een afspraak met klanten maakt, stuur dan ook een bevestiging zodat alles op papier staat
- Je zet als manager van een winkel geen personeel op zijn plaats voor het oog van klanten

Heel rustig kunnen uit kiezen wat we zochten zeer ontspannen sfeer

De deskundige verkoper kwam heel goed bij ons over zeer vriendelijk

M.L.Mientjes

Ruim assortiment, vriendelijk personeel, prijs/kwaliteit verhouding prima