Betty

Zeer behulpzaam personeel , wordt goed geholpen .

De stof van de meubels , is in verscheidene kleuren te bestellen .

meer uitstraling , aan de voorkant .

Goedemiddag Betty,
Bedankt voor uw leuke review! Fijn om te horen dat u ons als behulpzaam hebt ervaren. We zien u graag terug in de winkel te Middelburg.
Met vriendelijke...
Goedemiddag Betty,

Koeijvoets

Men neemt de tijd voor de klant

Deskundige begeleiding

Beste meneer/mevrouw Koeijvoets,
Beste meneer/mevrouw Koeijvoets,
bedankt voor de leuke feedback! Heel fijn om te horen dat u ons advies en begeleiding als deskundig hebt ervaren. We zien u graag terug in onze winkel te Middelburg.

Pronto Middelburg

Super goed

Service,aandacht voor de klant . 1 stoel was niet goed gelijk nieuwe stoel en kregen hem in elkaar gezet. Wat een service!!

Geen!!!

Geachte meneer/mevrouw Reuvers,
Bedankt voor de leuke feedback! Wat ontzettend fijn om te horen dat de service zo goed en snel is opgelost. We zien u graag nog eens terug in de winkel!
Met...

P.H.Reuvers

In de winkel netjes geholpen!

Vriendelijkheid en geduld.

Makkelijk in elkaar zetten zoals de beschrijving zegt is niet waar. Kilo's gewicht nodig om de stoel in elkaar te zetten. Niet 1 schroefgat was makkelijk te monteren van de rugleuningen. Zit... Makkelijk in elkaar zetten zoals de beschrijving zegt is niet waar. Kilo's gewicht nodig om de stoel in elkaar te zetten. Niet 1 schroefgat was makkelijk te monteren van de rugleuningen. Zit gedeelte wel. Moeten nu het hele service traject in omdat rug leuning helemaal niet te monteren is van 1 stoel.

Geachte meneer/mevrouw Reuvers,
Bedankt voor uw feedback! Fijn dat u netjes bent geholpen in de winkel! Vervelend om te horen dat het monteren van de stoel niet fijn verliep. Ik hoop dat dit snel opgelost wordt voor u en dat u snel van de stoelen kunt genieten.

Huib

Middelburg

Stijlvol ingericht en overzichtelijk

Goedemiddag meneer Eckhardt,
bedankt voor de goede feedback! We zien u graag nog eens terug in de winkel.

Rob

Mooie winkel, zeer verrassend ingedeeld met allerlei mogelijkheden om te meubileren en verder in te richten.

Vriendelijk en deskundig personeel

Goedemorgen,
bedankt voor de leuke feedback! Dit waarderen wij enorm. We zien u graag nog eens terug in de winkel.

Ellen

Super goed

Ik werd vriendelijk geholpen en dat vond ik fijn

Geen verbeterpunten

Goedemiddag,
bedankt voor de leuke feedback! Wij waarderen dit enorm. Wij zien u graag nog eens terug in de winkel.

Tillema

Prima geholpen

Goedemiddag heer/mevrouw Tillema,
bedankt voor de leuke feedback! Dat is leuk om te horen.
We zien u graag nog eens terug in de winkel.
Pronto...
Goedemiddag heer/mevrouw Tillema,
bedankt voor de leuke feedback! Dat is leuk om te horen.
We zien u graag nog eens terug in de winkel.

Pronto wonen Middelburg

Het is een leuke winkel met vriendelijke personeel, die je goed helpen en duidelijk uitleggen wat de mogelijkheden zijn.

Beste meneer van der Maas,
bedankt voor de leuke feedback! We zien u graag nog eens terug in de winkel.

Anneke Loos

Fijn geholpen om een keuze te kunnen maken.

Genoeg keus. Ruime opstelling.

Het zou handig zijn bij bestellen in Middelburg en kunnen ophalen bij dichtbijzijnde Pronto of magazijn in de buurt van eigen woonplaats.

Beste mevrouw Loos,
bedankt voor de leuke feedback! We zien u graag nog eens terug in de winkel.