Gezellige zaak, uitnodigend ingericht, mooie en kwalitatief goede spullen

uitstekende hulp bij het afhalen, de magazijnman hielp zelfs bij het inladen van de bank in de auto.
Vriendelijke medewerkers, al zijn ze zelf de weg wel eens kwijt in alle opbouw van prijslijsten etc.
De koffie is altijd klaar, wel weer jammer dat dat dan in wegwerpbekertjes komt.

Heel vervelend dat er getekend moet worden voor dingen als mogelijke kleurverschillen, plooivorming van de stof, dat geeft geen vertrouwen in het product en is overduidelijk indekken tegen... Heel vervelend dat er getekend moet worden voor dingen als mogelijke kleurverschillen, plooivorming van de stof, dat geeft geen vertrouwen in het product en is overduidelijk indekken tegen toekomstige klachten. Er worden ook extra verzekeringen aangeboden en impregneerspuitbussen, alles om nog maar wat extra te verdienen. Jammer, daarmee geven jullie eigenlijk zelf aan dat er van alles mis zou kunnen zijn met de aankoop.

T.Bolleboom

Mijn ervaring is uitstekend zowel als in de winkel als met het afhaalmagazijn. Goede informatie en hulpvriendelijkheid.

Goede uitleg over alles.

Positief

Kundige en vriendelijke medewerkers

Tevreden

Assortiment

Afstemming magazijn-winkel kan beter (bij huur busje voor vervoer en de betaling hiervan). Aparte facturen maken bij verschillende producten, afhaalmomenenten en bestellingen. Geen onduidelijkheid... Afstemming magazijn-winkel kan beter (bij huur busje voor vervoer en de betaling hiervan). Aparte facturen maken bij verschillende producten, afhaalmomenenten en bestellingen. Geen onduidelijkheid over nog te betalen bedragen.

Beck J

Overzichtelijk redelijk van prijs en gebruik van aanhanger Alleen de reclamestunt alles op voorraad gaat niet op lange wacht tijd op bestelde producten niet leuk vaak langs geweest steeds nog niet... Overzichtelijk redelijk van prijs en gebruik van aanhanger Alleen de reclamestunt alles op voorraad gaat niet op lange wacht tijd op bestelde producten niet leuk vaak langs geweest steeds nog niet leverbaar.

Overzichtelijk en gebruik van aanhanger.

Niet beloven alles op voorraad en vertellen als in andere filialen ook bestelling zijn dan pas gaan leveren.

Reactie Pronto Wonen Naaldwijk:

Beste Fam, Beck,
Wij vinden het inderdaad ook heel vervelend voor u.
Beste Fam, Beck,
Wij vinden het inderdaad ook heel vervelend voor u.
Wij proberen onze voorraad altijd volledig op pijl te houden, maar het kan wel eens voorkomen dat een artikel is uitverkocht waardoor er dus een lange levertijd ontstaat.
Dit komt omdat het import meubelen zijn.
Wij hopen dit in de toekomst te kunnen verbeteren.

Richard

Zeer slecht. Medewerkers negeren de klanten bewust. Medewerkers bieden geen hulp aan. Kortom geen goede ervaringen met pronto Naaldwijk. En dit terwijl ik regelmatig iets in de winkel koop. Dus... Zeer slecht. Medewerkers negeren de klanten bewust. Medewerkers bieden geen hulp aan. Kortom geen goede ervaringen met pronto Naaldwijk. En dit terwijl ik regelmatig iets in de winkel koop. Dus eenmalig een slechte ervaring is het zeker niet.

Zie boven

Reactie Pronto Wonen Naaldwijk:

Geachte Heer,
Wat ontzettend jammer dat u dit zo heeft ervaren.
Want wij zijn altijd zo blij met de klanten die in de winkel komen.
Dus mocht u het heroverwegen, de koffie staat ook voor...
Geachte Heer,
Wat ontzettend jammer dat u dit zo heeft ervaren.
Want wij zijn altijd zo blij met de klanten die in de winkel komen.
Dus mocht u het heroverwegen, de koffie staat ook voor u altijd klaar.

Ja, de persoonlijke aandacht!
Heel vriendelijk en deskundig

Ja, het proces rond de bezorging, die er eigenlijk niet is, vinden wij niet fijn! Je moet het zelf doen en als je dat zelf niet kan om allerlei redenen, dan moet je dat bij een extern bedrijf... Ja, het proces rond de bezorging, die er eigenlijk niet is, vinden wij niet fijn! Je moet het zelf doen en als je dat zelf niet kan om allerlei redenen, dan moet je dat bij een extern bedrijf regelen en er nog flink voor betalen ook. Dat vinden wij niet klantvriendelijk en houdt ons ook tegen grote aankopen bij Pronto te doen!

geduld

service: thuis laten bezorgen!

Stephan Persoon

Mijn ervaring, bankstel uitgekozen op tweede kerstdag en de afspraak was binnen 8 weken leveren. Helaas werd 8 weken 13 weken en wanneer wij eindelijk de bank gingen ophalen is er geen enkel moment... Mijn ervaring, bankstel uitgekozen op tweede kerstdag en de afspraak was binnen 8 weken leveren. Helaas werd 8 weken 13 weken en wanneer wij eindelijk de bank gingen ophalen is er geen enkel moment geweest dat de medewerkers van pronto hun excuses of iets in die trend hebben aangeboden.
Binnen 10 dagen werkte de knoppen voor het lounge gedeelte niet meer en na telefonisch contact te hebben gezocht konden wij het doen met "bel het bedrijf waar je een extra garantie verzekering bij heb afgesloten" deze kunnen pas na 14 dagen komen. Al om al kom ik hier nooit meer terug!

De verkoopster die wij hadden toen der tijd was erg vriendelijk en behulpzaam.

Afspraken nakomen! Niet zeggen je wordt vandaag terug gebelt en dan niets horen..