Waaijer

Goede service, fijn en deskundig geholpen.

Prima!

Zeer behulpzaam en flexibel(we waren te laat) bij het afhalen van het bankstel. Top!

Geen klachten. Goed advies gekregen.

Vind het een prettige winkel om te komen

Sylvia Spoelstra

Zeer goede en positeve ervaring van voor, tijdens en na de aankoop van ons nieuwe bankstel!
Vriendelijk, jong, fris en dynamisch personeel wat ons kon voorzien van vakkundige informatie!

De medewerkers hebben ons van goed en eerlijk advies voorzien wat heeft geholpen bij het maken van de keuze.

Voor wat wij hebben meegemaakt in de winkel was alles naar wens. We konden rustig rondlopen en kijken zonder dat een medewerkers opdringerig ging doen om te helpen. Dit vonden wij zeer prettig.... Voor wat wij hebben meegemaakt in de winkel was alles naar wens. We konden rustig rondlopen en kijken zonder dat een medewerkers opdringerig ging doen om te helpen. Dit vonden wij zeer prettig. Tijdens de keuze van meubeles kregen we vriendelijk een bakje koffie en als er vragen waren stonden ze voor ons klaar. Alle medewerkers waren vriendelijk en behulpzaam. Ga zo door Pronto Naaldwijk! Prettige winkel!

dayane bonte

Wij zijn er een paar maanden voor het eerst geweest en we vonden het een leuke winkel, we werden goed geholpen en de medewerkers waren allemaal vriendelijk. Zeker de moeite waard om daar nog een... Wij zijn er een paar maanden voor het eerst geweest en we vonden het een leuke winkel, we werden goed geholpen en de medewerkers waren allemaal vriendelijk. Zeker de moeite waard om daar nog een keer te komen en zeker door te geven aan vrienden en kennissen.

Zeer hoede ervaring

Uitermate klantvriendelijk

Gratis bus bij afhalen

F.Brouwers

Vriendelijk geholpen en geduld met de klant.

A. Bakkers

Wij goed en gezellig geholpen.

Klantvriendelijk en ongedwongen