We zijn heel prettig geholpen toen we op zoek waren naar een bankstel.
Er werd de tijd genomen om de mogelijkheden te vergelijken en een kleur en stof te kiezen.
Ook werden al onze...
We zijn heel prettig geholpen toen we op zoek waren naar een bankstel.
Ook werden al onze vragen rustig en vriendelijk beantwoord.

Klantvriendelijkheid , kwaliteit/prijsverhouding en assortiment ook in accessoires.

nee

Bank, eettafel, stoelen en dressoir gekocht. Uitstekend geholpen, alle tijd genomen

Interesse en advies personeel

Algemeen: Als er grote aankopen (in geld) worden gedaan, zou het vervoer wel gratis aangeboden kunnen worden

Deskundig geholpen met aankopen van een hoekbank en eetkamerstoelen

Goede ervaring. Erg goed geholpen en geadviseerd

De verkoopster had veel goede adviezen

Nee, het is prima

van der Parre

Wij werden goed geholpen door de medewerker

Mark Koudijs

Onze bank is fijn en ook goed gegaan bij bestelling en ophalen.
Onze bank is fijn en ook goed gegaan bij bestelling en ophalen.
Onze lamp deed het niet bij thuiskomst, wij terug naar de winkel en daar werden we niet vriendelijk geholpen. Jullie hebben het zelf kapot gemaakt, wij kunnen dan niet helpen.....
Daar waren wij ertg verbaasd en teleurgesteld in.

Nadat we de bedrijfsmanager gesproken hebben was zij bereid er mee aan de slag te gaan.
We zouden op de hoogte worden gebracht. Dat duurde erg lang, er kwam geen reactie.
Na zelf contact te hebben gezocht werd er gezegd dat de lamp nog niet klaar was....
Nog even wachten dus.
Nu werd er wel contact opgenomen en mochten we een andere lamp uitzoeken.

Voor ons was deze handelswijze reden om niet meer bij Pronto in Naaldwijk te komen.
Of we überhaupt nog naar Pronto komen is de vraag.

Een fijne winkel waar veel artikelen zijn. Personeel is vriendelijk.

Prettige personeel jong en vlotte uitstraling

De klant mag op zijn gemak rond kijken zonder dat er een verkoper inje nek hijgt

J. Tenwolde

De verkoopster was super nam de tijd voor de voorlichting.

vroeger kon je de bus gewoon gratis lenen nu moet je er voor betalen beetje jammer