Erna

Top winkel

Geen punten, ik ben een tevreden klant

Beste Erna,
Wat fijn om te horen dat u zo enthousiast bent over ons! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe bank en hopen u nog vaker te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet,
Pronto...
Beste Erna,

Eichelsheim

Heel goed

Nrmen echt de tijd voor je

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent bij het uitzoeken van de nieuwe meubels!

Huisman

Goede service en vriendelijk personeel

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad! Wij hopen u nog vaker te mogen verwelkomen!
Pronto Wonen...

Weijs

Prima, gezellig

Erg vriendelijk, rustig behulpzaam personeel

Ietsje meer info

Beste klant,
Heel fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent in onze winkel! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe bank en hopen u nog vaker te mogen verwelkomen!
Met vriendelijke...

leo venderbosch

Prima , deskundig en klantvriendelijk

egwoon gezellige winkel en alles klopt

nvt

Beste Leo,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent bij het uitzoeken van het nieuwe karpet! Wij wensen u hier veel plezier mee!
Met vriendelijke...
Beste Leo,

Brayn de Reuver

Prima winkel
Net personeel.
Goede indeling van looprichting

Prima om even rond te snuffelen. En dat kan en mag ook gewoon. Personeel is er voor je als je advies nodig heb

Uitstraling vind ik niet echt top maar is niet echt belangrijk

Beste Brayn,
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen in onze winkel! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe lampen! Met vriendelijke groet,
Pronto Wonen...
Beste Brayn,

Peter helsper

Leuke winkel met vriendelijk personeel.

goed advies

Beste Peter,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen bij het uitzoeken van de nieuwe meubels! Wij wensen u hier alvast heel veel plezier mee!
Met...
Beste Peter,

Laurey

Heel fijn advies gekregen van Jessie!

Goed geadviseerd en veel opties die passen bij onze wensen

Levertijd zou iets korter mogen

Beste Laurey,
Beste Laurey,
Wat fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent bij het uitzoeken van de meubels! Momenteel zijn de levertijden inderdaad wat langer omdat we in de zomerperiode zitten. Wij wensen u alvast veel plezier met uw bieuwe meubels en hopen u nog vaker te mogen verwelkomen!

Lotte Hendriks

Fijne medewerker Stefan die mij heeft geholpen met goed en deskundig advies!

Fijne medewerker Stefan! Die weet hoe hij met klanten om moet gaan.

Chagrijnige medewerker aan de kassa die deed alsof ze niemand zag. Er kon geen goedendag vanaf gelukkig maakte Stefan dit ruimschoots goed.

Beste Lotte,
Beste Lotte,
Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het super fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent bij door onze collega Stefan! Wij zullen uw verbeterpunt bespreken om onze service hierop te verbeteren! Verder wensen wij u veel plezier met de nieuwe eetstoelen!

Pronto Nijmegen

Prima.

Hoge service van de verkoper en eerlijk advies.

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het erg fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen bij het uitzoeken van de nieuwe bank! Wij wensen u hier alvast veel plezier mee!...