Cora van Tiem

Zeer prettig en deskundig. Niet opdringerig.

Vriendelijkheid

Zou het zo niet weten

Mariska coenen

Goed bedrijf. Via Heerlen tafel geregeld en dat is in Nijmegen bezorgd

Nvt

Winkel wat ruimer opzetten. Staat best veel op elkaar heet waardoor het wat minder oogt

Ik vind het een perfect bedrijf. Ruime keuze en vriendelijk personeel.

Niet te beroerd om van alles erbij te halen. En een goede uitleg.

Nee vooral zo doorgaan. Het systeem met de meubelen op te halen en eerst een borg te betalen voor het vervoer is ook goed geregeld en snel, zodat je ook je borg weer meteen terug krijgt.

Annemarie

Leuke winkel, ruim assortiment, vriendelijke personeel, goed geprijsd.

Ruime collectie, goed geprijsd.

Reactie Pronto Wonen Nijmegen:

Beste Annemarie,
Beste Annemarie,
We willen u vriendelijk bedanken voor het nemen van uw tijd en daarbij het geven van een beoordeling. Wij wensen u veel woonplezier toe met de gedane aankoop. En zien u graag weer terug in onze winkel.
Pronto Wonen Nijmegen

Angelique

Wij zijn prettig geholpen. De service was prima met het ophalen van onze gekochte spullen bij het ophaalpunt. De bus stond klaar voor ons.

Vriendelijk geholpen

Informatie was niet compleet! Pas bij het ondertekenen kwamen er andere zaken aan het licht(zoals bijpassend kussen etc.) ook info over bezorging en/of zelf ophalen werd pas té laat medegedeeld

Incomplete informatie

Bezorgservice

Lia

Altijd prettig

De vriendelijkheid van het personeel en nooit opdringerig.

Philipp broere

Dankzij jullie ga ik weer graag op de bank zitten :)

Goed luisterend oor en fijne service

Geen.. Behalve als jullie je vervelen de volgende keer zelf de bank 3 hoog omhoog mogen tillen

Goede service, vriendelijke mensen

Mensen zijn bereid alles voor je op te zoeken en te kijken of iets anders geregeld kan worden

E Weijers

Nieuwe bank gekocht, wij hadden twijfel over de kleur. Goed advies hierin gekregen en kleurstalen mee naar huis gekregen om thuis rustig te kijken.

Zeer vriendelijk personeel. Ondanks drukte in winkel toch de tijd voor je nemen.

Zo doorgaan perfecte service ook bij afhalen in magazijn super geholpen.