B.Hendriks

Goed voor bereid personeel die deskundig antwoord geven

praten met verstand over product

croonen

Zeergoed geholpen

wist meteen wat ik bedoelde ,en had binnen 20 min. mijn huiskamerstoelen gekocht.

het betalen op de dag van afhalen op de opslag vond ik lastig .Was een dag te vroeg , maar het is wel opgelost

Lucassen

Goed geadviseerd en prima geholpen, erg vriendelijk personeel

eerlijke antwoorden. niks dat ze je aan willen smeren, denken met je mee

zou zo niks weten

van Beuningen

Goed.

Goed advies.

Beste mevrouw van Beuningen,
Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en u goed geholpen bent bij het uitzoeken van de nieuwe bank! Wij wensen u veel plezier hiermee!
Met...
Beste mevrouw van Beuningen,

M van der Heijden

Qua producten, winkel en verkoop prima, maar vanaf dan kan het wat verbetering gebruiken.
Zie overige punten.

Vriendelijke dame

Levering en montage is echt extreem duur. Begrijp dat dit extern is, waarom niet in eigen beheer en goedkoper.
Heb nu ook service nodig ivm slechte montage mogelijkheden. Ook dit schijnt extern te zijn?

Beste mevrouw van der Heijden,
Beste mevrouw van der Heijden,
Bedankt voor het plaatsen van de review! Onze prijzen zijn gebaseerd op het feit dat wij een afhaal formule zijn vandaar dat de kosten voor het leveren/monteren ook wat hoger liggen.
Uw service aanvraag is in behandeling en onze service afdeling zal contact met u opnemen hierover.
Wij hopen dat u alsnog veel plezier heeft van de nieuwe meubels!
Pronto wonen Nijmegen.

R. Pennings

Goed advies en zeer goede service

Service

H.J. de Leeuw

Een mooi, ruim en open bedrijf met heel veel keuze en met vriendelijke medewerkers

de ruime keuze

een gezellige coffeecorner waar je zelf koffie kunt pakken en eventueel een versnapering kunt kopen

Beste meneer de Leeuw,
Bedankt voor het plaatsen van de review! Fijn om te horen dat u goed bent geholpen. Wij nodigen u graag nog een keer uit voor een kopje koffie in onze koffiehoek!...
Beste meneer de Leeuw,

Particulier

Goede ervaring

We werden goed ingelicht de voor en nadelen van een product

iets sneller achter de kassa

Beste klant,
Bedankt voor het plaatsen van de review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe fauteuil!
Pronto...
Beste klant,

Reimer

Mooi bedrijf met vriendelijk personeel

Ze nemen de tijd voor zijn klanten

Het transport bedrijf is zeer waardeloos in communicatie

Beste meneer Reimer,
Fijn om te horen dat u goed geadviseerd bent bij het uitzoeken van de nieuwe bank! Wij nemen uw verbeterpunt mee om onze service hierop te verbeteren.
Met vriendelijke...
Beste meneer Reimer,

Martine Claessens

Hele fijne ervaring, professioneel en kundig geholpen, goed advies gekregen. Mooie winkel waar je direct veel inspiratie opdoet!

Mooie winkel, goed assortiment, klantvriendelijk, prijs/kwaliteitverhouding

Beste Martine Claessens,
Super leuk om te horen dat u zo'n fijne ervaring heeft gehad bij het uitzoeken van het nieuwe interieur! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubels!
Met...
Beste Martine Claessens,