Groenen

Duidelijk snelle servuce

Zaterdags ook kunnennafhalen

Beste mevrouw Groenen,
Beste mevrouw Groenen,
Bedankt voor het plaatsen van de review! Super fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen. Tegenwoordig zijn wij ook weer op zaterdag open voor afhaal. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe stoelen!

Pronto Nijmegen dukenburg

Goede ontvangst en gezellig

leuke meneer met geduld en advies

/????

Beste klant,
Heel fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! Wij wensen u veel plezier met het nieuwe karpet!

Ans en Theo

Prima winkel

Snelle levering en gratis vervoer .

Zijn er niet nodig.

Beste Ans en Theo,
Bedankt voor het plaatsen van de review! Heel fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe stoelen!
Met vriendelijke groet,...
Beste Ans en Theo,

Stefan

Prima, maar de volgende keer even verder kijken.

Winkel ziet er leuk uit.

Echt slecht dat ik zelf met een boormachine gaten in de bank moet boren om de poten te bevestigen. Op enkele plekken zat zoveel vulling waardoor het leek alsof ik in een knuffel zat te boren. Echt slecht dat ik zelf met een boormachine gaten in de bank moet boren om de poten te bevestigen. Op enkele plekken zat zoveel vulling waardoor het leek alsof ik in een knuffel zat te boren.
Verder vond ik de kwaliteit teleurstellend, hoekjes in de leuning die niet goed gevuld zijn etc.

Beste Stefan,
Beste Stefan,
Jammer om te horen dat uw ervaring bij ons niet helemaal naar wens is verlopen. Voor wat betreft de leuningen kunt u een service aanvraag indienen via -> https://www.prontowonen.nl/service/index/form. De service afdeling kan dan voor u kijken of zij nog iets voor u kunnen betekenen hierin. Wij hopen verder dat u veel plezier heeft aan de nieuwe bank!

P de Groot

Zeer goede service en product

Vriendelijk en goede service

Beste meneer de Groot,
Bedankt voor het plaatsen van de review! Heel leuk om te horen dat u zo goed geholpen bent. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe tafel!
Met vriendelijke groet,...
Beste meneer de Groot,

B. Uslu

Snel levering en vriendelijk dienst...

Snel levering

Mag dat leveren in de winkel.

Beste meneer Uslu,
Bedankt voor het plaatsen van de review! Fijn om te horen dat u goed geholpen bent bij het uitzoeken van de nieuwe eetstoelen!
Pronto wonen...
Beste meneer Uslu,

Coriene van Veen

Leuke winkel met uitgebreid assortiment tegen betaalbare prijzen

Personeel direct aanspreekbaar, maar laat je ook rustig neuzen.

Datum van levering was bij ons later dan vooraf afgesproken. De leverdata waren beperkt en op de dag van levering komen ze tussen 10.00-18.00 uur, dat tijdblok zou korter mogen zijn.

Beste Coriene van Veen,
Fijn om te horen dat u goed geholpen bent in de winkel! Wij nemen uw verbeterpunt mee om onze service hierop te verbeteren. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe bank!...
Beste Coriene van Veen,

berends

Fantatisch

ben overal van goed advies voorzien

Beste mevrouw Berends,
Wat fijn om te horen dat alles naar wens verlopen is. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe fauteuil!

Emy

Het verkoopadviezen was prima. En snel geregeld. De stoelen waren ook al snel binnen en meteen een afspraak gemaakt om op te halen op zaterdag. Toen ineens telefoon dat de afspraak niet door kon... Het verkoopadviezen was prima. En snel geregeld. De stoelen waren ook al snel binnen en meteen een afspraak gemaakt om op te halen op zaterdag. Toen ineens telefoon dat de afspraak niet door kon gaan en dat het niet mogelijk was om de stoelen op te halen op zaterdag of koopavond. Heel vervelend want dat was voor mij de enige mogelijkheid. Tot de vakantie moeten wachten voordat ik de stoelen eindelijk. Had

Verkoop in de winkel

Als het magazijn dan toch dicht moet ivm personeelsbezetting doe dat dan oo maandag ofzo. Zorg ervoor dat ook klanten die zelf 40 uur per week moeten werken de mogelijkheid hebben om stoelen ik te... Als het magazijn dan toch dicht moet ivm personeelsbezetting doe dat dan oo maandag ofzo. Zorg ervoor dat ook klanten die zelf 40 uur per week moeten werken de mogelijkheid hebben om stoelen ik te halen

Beste Emy,
Beste Emy,
Bedankt voor het plaatsen van de review! Wij begrijpen dat het heel vervelend is dat het magazijn tijdelijk gesloten was in het weekend. Wij vonden dit zelf ook erg vervelend. Helaas was het op dat moment niet mogelijk om iemand in te zetten op de zaterdagen. Dit probleem is nu weer opgelost maar kan me voorstellen dat het voor u een minder fijne ervaring is geweest hierdoor.
Wij wensen u alsnog heel veel plezier met de nieuwe stoelen en excuses voor het ongemak!

m. berlauwt

Winkel en personeel is prettig, naden van bank al na 1 dag kapot

personeel is vriendelijk

kwaliteit van de goederen 4 naden stuk van een nieuwe bank in 2 dagen tijd kan echt niet ! ! (kan nog geen oordeel vellen over de afhandeling van de klacht)

Beste meneer Berlauwt,
Beste meneer Berlauwt,
Bedankt voor het plaatsen van de review! Vervelend om te horen dat de naden van de bank los zijn gelaten. Onze service afdeling heeft uw klacht in behandeling en zal met een passende oplossing hiervoor komen.
Wij hopen dat u daarna alsnog van de bank kunt genieten en wij u nogmaals mogen verwelkomen!