tonny becker

Gezellige winkel

klantvriendelijk,goede service

Beste Tonny,
Heel fijn om te horen dat u zo enthousiast bent over onze winkel! Wij wensen u alvast veel plezier met de nieuwe bank!

Janssen

Snel geholpen, vriendelijke medewerkers.

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen in onze winkel. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe eetbank en stoelen!
Met vriendelijke...

Dick

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk

Beste Dick,
Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het super fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent bij het uitzoeken van de nieuwe eetstoelen!
Pronto...
Beste Dick,

pronto wonen nijmegen

Heel netjes ontvangen goede uitleg en heerlijke koffie er bij top

nee

nee

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Wat leuk om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad bij ons en de koffie goed heeft gesmaakt!
Wij wensen u veel plezier met de nieuwe...
Beste klant,
Wij wensen u veel plezier met de nieuwe eetstoelen!

E van Grootveld

Fijne winkel genoeg keus en je kunt op je gemak eerst rondkijken

Goed advies

Beste klant,
Wat fijn om te horen dat u zo enthousiast bent over onze winkel! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe eethoek en hopen u in de toekomst vaker te mogen verwelkomen!
Met...

I. Peters

Heel erg goed geholpen door Stefan

De verkoper nam alle tijd voor ons.

Beste klant,
Wij vinden het super fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen door onze collega Stefan! Wij wensen u alvast veel plezier met de nieuwe bank en relaxfauteuil!
Met...

Mulder Hegdambroek Nijmegen

Deze keer ging het goed 2x ervoor zeer slecht dit was echt mijn laaste poging om hier aankopen te doen, ik geef deze ervaring nu door op verkoper Roy

verkoper Roy vriendelijk en deskundig TOP

ander personeel

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u deze keer een goede ervaring heeft gehad en fijn advies heeft gekregen van onze collega Roy. Graag vernemen wij wat er vorige keren is voorgevallen waardoor u geen fijne ervaring bij ons heeft gehad. Wij wensen u veel plezier alvast met de nieuwe eetstoelen!

M

Erg vriendelijk

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u zo goed en vriendelijk bent geholpen in onze winkel. Wij wensen u veel plezier met het nieuwe vloerkleed!
Met vriendelijke...

Bolwerk

Fijne winkel prima personeel zeer vriendelijk en behulpzaam

goed advies nemen de tijd voor je

Vondt het kadootje alleen niet leuk een dopper en hygrometer had liever een leuke kaars of iets dergelijks gehad

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo enthousiast bent over ons! Jammer om te horen dat u onze give away niet leuk vond. Verder wensen wij u alvast veel plezier met de nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Nijmegen.

Pronto Wonen Nijmegen

Klantvriendelijk, goed geholpen, verstand van zaken.

Veel afwisseling, warm gevoel als je binnen stapt.

Iets meer ruimte tussen meubels creëren, maar is lastig met de ruimte die er is in het gebouw.