Marleen Koppers

Dikke prima

Fijn dat ze voor kwamen rijden toen de winkels dicht waren

Niet echt

Beste mevrouw Koppers,
Beste mevrouw Koppers,
Fijn om te horen dat u ook tijdens de lockdown nog goed geholpen bent bij het samen stellen van de nieuwe bank! Wij hopen u alsnog een keer te mogen verwelkomen in de winkel!
Pronto wonen Nijmegen

Tonnie van Dorland

Goede ervaring vriendelijk personeel en erg behulpzaam

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel

Geen verbeterpunten

Beste meneer van Dorland,
Leuk om te lezen dat u zo goed geholpen bent bij het uitzoeken van de nieuwe meubels! Wij wensen u hier veel plezier mee!
Beste meneer van Dorland,

Maartje

Prettige manier van werken

Ondanks de drukte kreeg je alle tijd van de medewerker (december)

Beste Maartje,
Fijn om te horen dat je goed geadviseerd bent ondanks de drukte in de winkel! Wij wensen je veel plezier met de nieuwe bank!
Pronto wonen Nijmegen

Michael

Stoelen gekocht

Prima te woord gestaan

Niet

Beste Michael,
Bedankt voor het plaatsen van de review! Fijn om te horen dat u goed geholpen bent in de winkel. Veel plezier met de nieuwe stoelen!
Beste Michael,

Nicole Weijs

Deskundig en top geholpen door medewerker Roy voor mijn geheel nieuwe interieur!

Zeer klantvriendelijk en meedenkend!

Ga vooral zo door!!

Beste Nicole,
Wat leuk om te horen dat u zo goed bent geadviseerd door Roy! Wij hopen dat u heel veel plezier heeft aan uw nieuwe interieur!
Beste Nicole,

Sandra

Prima service

Goede service

Stoelen behandeld afleveren

Beste Sandra,
Beste Sandra,
Bedankt voor het plaatsen van de review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Stoelen kunnen ook voor behandeld geleverd worden alleen hiervoor betaald u een meerprijs. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe stoelen!
Pronto Wonen Nijmegnen.

Brenda Verheijen- Lickfeld

Fantastische service van Tim, team nijmegen

Geduldig, vriendelijk, deskundig

Niks :)

Beste mevrouw Verheijen-Lickfeld,
Super leuk om te horen dat u zo goed bent geholpen door Tim! Wij hopen u nogmaals te verwelkomen en wensen u veel plezier met de nieuwe relaxfauteuil!
Met...
Beste mevrouw Verheijen-Lickfeld,

Helma Janssen

Fijne winkel. Voldoende keus

Verzorgde winkel

Beste mevrouw Janssen,
Bedankt voor de review! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe eetstoelen!

A van Dijk

Uitstekende service, helder, concurrerende prijzen

Meedenken met klant, zoeken naar alternatieven

Bezorgdienst

Beste meneer van Dijk,
Fijn om te horen dat u goed geholpen bent! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubels en hopelijk mogen wij u nogmaals verwelkomen!
Met vriendelijke groet,...
Beste meneer van Dijk,

Teun Biemans

Verkoop was goed maar uiteindelijk 5,5 maand wachten op levering en daarvan niet op de hoogte gehouden worden is niet klantvriendelijk.

Assortiment en verkoop

Communicatie bezorgen

Beste meneer Biemans,
Beste meneer Biemans,
Vervelend om te horen dat de levering van uw meubels zo ver is uitgelopen! Begrijpelijk ook dat het fijn was geweest als u hiervan op de hoogte was gehouden. Wij zullen dit punt ook mee nemen om de service hierop te verbeteren. Verder hopen wij dat u nu alsnog veel plezier heeft van de nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Pronto wonen Nijmegen.