Jules Barbier

Goed maar had wel verwacht dat door het lange wachten op de tafel,vind ik wel dat een kleine attentie (kleedje of zo iets) gegeven had kunnen worden

Erg mooi assortiment

Een klein geschenkje bij grote aankopen

Beste meneer Barbier,
Beste meneer Barbier,
Bedankt voor uw review en de feedback! Vervelend dat het lang heeft geduurd voordat de tafel binnen was. Wij hopen dat u hier alsnog veel plezier aan beleefd en wij zullen uw verbeterpunt meenemen om de service hierop te verbeteren!

R. Offerman

Alletto bank besteld. Zit heerlijk! Top advies en hulp van S. Van Zeeland. Verder ook fijne contact met andere medewerkers van Pronto. IVM Corona was de levertijd wel best lang. Maar Pronto heeft... Alletto bank besteld. Zit heerlijk! Top advies en hulp van S. Van Zeeland. Verder ook fijne contact met andere medewerkers van Pronto. IVM Corona was de levertijd wel best lang. Maar Pronto heeft een leenbank aangeboden.

Afhaal service / Leenbus

Al hierover gemaild.

Beste meneer Offerman,
Beste meneer Offerman,
Super leuk om te horen dat u zo goed bent geholpen door mijn collega met het aanschaffen van de Aletto bank! Wij hopen dat de leenbank snel vervangen kan worden met de nieuwe bank. Alvast veel plezier met de nieuwe bank!
Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Nijmegen.

Eijgenberger

Pronto heeft erg leuke meubelen.
En wij zijn zeer klantvriendelijk ontvangen en de service is ook erg goed...

Klantvriendelijk ëen lekker bakkie koffie en goede service....

Beste meneer Eijgenberger,
Bedankt voor uw review! Super leuk om te horen dat u zo goed geholpen bent!
Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubels.
Met vriendelijke groet, Pronto...
Beste meneer Eijgenberger,
Bedankt voor uw review! Super leuk om te horen dat u zo goed geholpen bent!
Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubels.
Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Nijmegen.

Jacorine Waijer

Goed, klant vriendelijk, luisteren naar de wensen, correct

Net zo lang zoeken totdat de wow factor er is

Nvt

Baukje van Dam

Geweldig

alles

M.J. van Doorn

Het was de eerste keer dat ik bij Pronto een bank heb gekocht en dit is mij goed bevallen.

Pronto en Suprème zijn de afspraak goed nagekomen, ondanks de beperkingen staat de bank nu te pronken in mijn woonkamer.

Neen

Beste mevrouw van Doorn,
Bedankt voor het plaatsen van de review! Fijn om te horen dat alles goed is bevallen. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe bank!
Met vriendelijke groet,...
Beste mevrouw van Doorn,

AMG. Kuster

Fijne winkel, deskundig personeel, goed advies

ruime keuze, deskundig advies

goed kijken of alle onderdelen bij het meubelstuk zitten

ronvantent@hotmail.com

Zeer professionele hulp bij uitzoeken van onze bank

Vriendelijk afspraken nakomen

Siegrid

Wij hebben meerdere producten van Pronto nu door Corona konden we niet naar de winkel waardoor we online door de winkel heen gingen en persoonlijk advies kregen. Ashley uit Nijmegen heeft ons... Wij hebben meerdere producten van Pronto nu door Corona konden we niet naar de winkel waardoor we online door de winkel heen gingen en persoonlijk advies kregen. Ashley uit Nijmegen heeft ons daarbij ontzettend goed geholpen. Wij zijn erg tevreden!

Persoonlijk advies en hulp.

Afhaalpunt in Nijmegen mag wel wat geordende. Was best chaotisch. Dankzij onze hulp kregen we alles mee anders waren ze de helft vergeten mee te geven.

Beste Siegrid,
Super leuk om te horen dat u zo goed geholpen bent door Ashley. Wij zullen uw verbeterpunt meenemen en wensen u veel plezier met uw nieuwe meubels!
Met vriendelijke groet,...
Beste Siegrid,

M. Artoumian

Mooie hoekbank gekocht met behulp van de medewerkers, goede voorlichting, vriendelijke personeel. Super

Beste meneer Artoumian,
Fijn om te horen dat u de perfecte hoekbank heeft samengesteld met hulp van onze interieur adviseurs! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe bank!
Met vriendelijke...
Beste meneer Artoumian,