Irene Kersten

Fijne medewerkers die goed met ons meegedacht hebben zonder opdringerig te worden.

Veel mogelijkheden om het product helemaal naar onze zin te krijgen. Verpakking van geleverde meubels is top!

Aangeven dat andere poten zelf onder het bankstel gemonteerd moeten worden. Verder geen verbeterpunten.

Reactie Pronto Wonen Nijmegen:

Beste mevrouw Kersten, bedankt voor uw review! Super fijn om te horen en wij zullen uw verbeterpunt meenemen. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Nijmegen.

Jules Barbier

Helemaal Top super bediening en mooie meubels

Erg vriendelijke bediening

Helemaal niet nodig ,ook aan de telefoon zijn ze Top

Reactie Pronto Wonen Nijmegen:

Beste meneer Barbier, super leuk om te horen dat u zo tevreden bent! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Nijmegen.

Mevrouw weijers

Wel goed wel langer moeten wachten op mijn spullen
Wel goed wel langer moeten wachten op mijn spullen
Wat ik wel jammer vind dat mijn stoel niet goed is en dat kan altijd maar ben nu al dagen bezig om een afspraak te maken omdat alles geregeld moet worden via de site en ik bijna niks doe met computer en ik zou terug gebeld worden maar tot nu toe nog niks gehoord

Vriendelijke bediening in de winkel

Beter helpen met mensen zoals ik die niks met computers doet

Reactie Pronto Wonen Nijmegen:

Beste mevrouw Weijers, begrijp dat dit vervelend is inderdaad! Hoop dat het inmiddels voor u opgelost is. Zo niet, kunt u even telefonisch contact opnemen met de winkel zodat zij u kunnen helpen een... Beste mevrouw Weijers, begrijp dat dit vervelend is inderdaad! Hoop dat het inmiddels voor u opgelost is. Zo niet, kunt u even telefonisch contact opnemen met de winkel zodat zij u kunnen helpen een service aanvraag in te dienen. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Nijmegen.

Anne Bergmans

Zeer tevreden

Rustig meedenkend advies en snellere levering dan verwacht

Het juiste adres weergeven bij afhaal-bevestiging

Reactie Pronto Wonen Nijmegen:

Beste mevrouw Bergmans, bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u zo enthousiast bent. Wij nemen uw verbeterpunt mee. Met vriendelijke groet, Pronto wonen Nijmegen.

Tamara

Top

Goede communicatie. Net personeel. Zorgvuldige omgang met mijn meubels

Al meerdere keren gehad dat de site aangeeft dat iets uit voorraad leverbaar is terwijl dit niet zo is. Ook in de weken waarin ik wacht op mijn meubels wordt dit niet aangepast door pronto terwijl... Al meerdere keren gehad dat de site aangeeft dat iets uit voorraad leverbaar is terwijl dit niet zo is. Ook in de weken waarin ik wacht op mijn meubels wordt dit niet aangepast door pronto terwijl levertijd ruim 8 a 9 weken was

Reactie Pronto Wonen Nijmegen:

Beste Tamara, bedankt voor het plaatsen van de review! Wij zullen uw verbeterpunt meenemen. Veel plezier van de nieuwe meubels. Met vriendelijke groet, Pronto wonen Nijmegen.

Leonie smeenk

Leuk jong bedrijf.

Verkopen leuke dingen

Tot 2x toe vergeten ze een onderhoudsset/all in house set mee te geven. Erg jammer

Reactie Pronto Wonen Nijmegen:

Beste mevrouw Smeenk, bedankt voor uw review! Vervelend dat de onderhoudsetjes meerdere keren vergeten zijn mee te geven. Wij nemen dit mee als verbeterpunt. Met vriendelijke groet, Pronto wonen... Beste mevrouw Smeenk, bedankt voor uw review! Vervelend dat de onderhoudsetjes meerdere keren vergeten zijn mee te geven. Wij nemen dit mee als verbeterpunt. Met vriendelijke groet, Pronto wonen Nijmegen.

Pronto Nijmegen

Niet goed, geen aanrader

Service, klantvriendelijkheid en levertijd

Reactie Pronto Wonen Nijmegen:

Beste meneer Veenstra, vervelend dat u niet tevreden bent over onze service. Als wij nog iets voor u kunnen betekenen kunt u meer informatie sturen naar socialmedia@prontowonenbreda.nl. Met... Beste meneer Veenstra, vervelend dat u niet tevreden bent over onze service. Als wij nog iets voor u kunnen betekenen kunt u meer informatie sturen naar socialmedia@prontowonenbreda.nl. Met vriendelijke groet, Pronto wonen Nijmegen.

HAB

Prima!

Goede begeleiding van order tot levering.

Afhaalmagazijn iets meer uitstraling geven.

Reactie Pronto Wonen Nijmegen:

Beste meneer Harbers, bedankt voor het plaatsten van de review! Wij nemen uw verbeterpunt mee! En heel veel plezier met uw nieuwe meubels. Met vriendelijke groet, Pronto wonen Nijmegen.

Willems

Heel tevreden

Vriendelijk, goede uitleg

?

Reactie Pronto Wonen Nijmegen:

Beste meneer Willems, bedankt voor het plaatsen van de review! Super om te horen dat u zo tevreden bent. Wij hopen u nogmaals terug te zien in de winkel. Met vriendelijke groet, Pronto wonen Nijmegen.

Leonie smeenk

Goed in verkoop, maar slecht in leveren.

Vriendelijk personeel

Tot 2x toe in 1 maand zijn ze get onderhoudsset vergetenvergetengeven. Hiervoor moest ik dus wederom terug naar Nijmegen. Jammer dat jullie de klant daarvoor geen kleine compensatie geven
Niet...
Niet echt klant klant vriendelijk.

Reactie Pronto Wonen Nijmegen:

Beste mevrouw Smeenk, bedankt voor het plaatsen van de review! Begrijp dat het vervelend is dat er meerdere keren is vergeten het onderhoud mee te geven. Wij zullen uw verbeterpunt meenemen. Met... Beste mevrouw Smeenk, bedankt voor het plaatsen van de review! Begrijp dat het vervelend is dat er meerdere keren is vergeten het onderhoud mee te geven. Wij zullen uw verbeterpunt meenemen. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen.