van der Horst

Flexibel , zeer klantvriendelijk

zie eerdergenoemde punten

Reactie Pronto Wonen Nijmegen:

Beste meneer Van der Horst, Bedankt voor uw review! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet,... Beste meneer Van der Horst, Bedankt voor uw review! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Paul Smit

Zeer prettige winkel met ervaren/betrokken medewerkers

Persoonlijkheid

automatische wekelijkse e-mail update mbt bestelling

Reactie Pronto Wonen Nijmegen:

Beste meneer Smit, Bedankt voor uw review! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto... Beste meneer Smit, Bedankt voor uw review! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Leonie smeenk

Prachtig mooi bedrijf met ontzettende vriendelijke personeel. In 1 woord TOP!!

Vriendelijk

Reactie Pronto Wonen Nijmegen:

Beste mevrouw Smeenk, Bedankt voor uw review! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto... Beste mevrouw Smeenk, Bedankt voor uw review! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Paul Tissen

Keurig en nette winkel, goed en veelzijdig aanbod

Goede service en kennis bij werknemers

niets

Jason Cornelis

Fijn personeel, veel geduld, denken mee en kwalitatief goede producten tegen een schappelijke prijs.

Prettige, niet opdringerige manier van het geven van hulp en advies.

Schonenberg

Deskundig personeel,zeker bij het uitzoeken van de meubels etc.
Alleen het management is TE aanwezig,bijna militair......

Gezellige uitstraling van de winkel,aankleding,de decoratie,je krijgt ideeën over je eigen inrichting terwijl je rondkijkt.
Mijn favoriete winkel.

Bij de receptie hebben wij ervaren dat 1 medewerker te weinig is om de klanten te helpen.
Meerdere keren heeft hij geprobeert om hulp te vragen van een collega,dat lukte hem niet.
Terwijl...
Terwijl wij zelf zagen dat een soort van leidinggevende rustig koffie stond te tappen,water drinken etc etc.
En vervolgens nog een praatje ging staan maken met de medewerker bij de ingang.
Zij had ook even bij kunnen springen,dat was onze mening.
Zeker in deze coronatijd

N.Mulders

Was eerst beetje huiverig met dat zelf ophalen van je meubels,maar ben toch erg tevreden hoe Pronto dit afhandeld alles keurig op tijd!

Medewerkster heeft mij uitstekend geholpen mtt het uitzoeken van andere stof voor stoel die ik had uitgekozen.

Ga zo door.

ETJ

Ik ben op zoek naar een hoekbank en twijfel tussen twee banken. Één bij Pronto Nijmegen. Tegenover verkoopster ben ik daar eerlijk over geweest. Aangenaam verrast door de kennis van de verkoopster... Ik ben op zoek naar een hoekbank en twijfel tussen twee banken. Één bij Pronto Nijmegen. Tegenover verkoopster ben ik daar eerlijk over geweest. Aangenaam verrast door de kennis van de verkoopster (C), tijd die zij nam en absoluut inspirerende gesprek. Zij begreep precies waar ik naar op zoek ben en schetste de mogelijkheden, opties én kostenplaatje. Mijn droombank staat bij Pronto, ook bij thuiskomst met 'stalen' bleek dat zo. Genoeg 'stof tot nadenken' dus.

Deskundig, genoeg tijd, opties

Het is heel erg jammer dat de reviews op internet voor Pronto Nederland zo slecht zijn. Dat stemt zorgelijk. En de levertijd van 4 maanden klinkt als héél lang.

Reactie Pronto Wonen Nijmegen:

Beste, bedankt voor het delen van je beoordeling! Hartstikke fijn om te lezen dat u zo'n prettige ervaring in onze winkel hebt gehad. We wensen u veel plezier van uw nieuwe bank en zien u uiteraard... Beste, bedankt voor het delen van je beoordeling! Hartstikke fijn om te lezen dat u zo'n prettige ervaring in onze winkel hebt gehad. We wensen u veel plezier van uw nieuwe bank en zien u uiteraard graag nog eens terug in onze winkel! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Jansen

Goed geholpen

Kennis van product is goed

Niet verteld of niet geweten dat er statische electriciteit wordt gevormd bij het opstaan uit de stoel. Dit is zeer vervelend, kan daar iets aan gedaan worden?

Reactie Pronto Wonen Nijmegen:

Beste meneer Jansen, bedankt voor uw review! Fijn om te lezen dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. Statische elektriciteit is inderdaad niet prettig. Het kan helpen om de luchtvochtigheid in... Beste meneer Jansen, bedankt voor uw review! Fijn om te lezen dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. Statische elektriciteit is inderdaad niet prettig. Het kan helpen om de luchtvochtigheid in uw woning te verhogen. Indien u meer uitleg verlangt, nodigen we u uit om naar onze winkel te bellen zodat een verkoopmedewerker u hierover te woord kan staan. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Leichsenring

Toen we gingen kijken voor een nieuwe bank perfect geholpen.. nu bij levering een gat in de stoel zit en geen reactie krijgt van de klantenservice en ik al bijna 2 maanden zit te wachten op een... Toen we gingen kijken voor een nieuwe bank perfect geholpen.. nu bij levering een gat in de stoel zit en geen reactie krijgt van de klantenservice en ik al bijna 2 maanden zit te wachten op een antwoord hoe dit word opgelost koop ik nooit meer iets bij pronto !

Veel keuze

Klantenservice!! Sneller actie ondernemen en geen 1.5 maand moeten wachten. Op antwoord en nog niets weten .

Reactie Pronto Wonen Nijmegen:

Beste mevrouw Leichsenring, dit is inderdaad niet hoe het hoort te gaan en dus begrijp ik uw reactie. Ik neem contact op met onze service afdeling zodat zij hier zo spoedig mogelijk achteraan gaan.... Beste mevrouw Leichsenring, dit is inderdaad niet hoe het hoort te gaan en dus begrijp ik uw reactie. Ik neem contact op met onze service afdeling zodat zij hier zo spoedig mogelijk achteraan gaan. Bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen