D.horsten

Goed,vriendelijke verkoopster

breed assortiment

goede controle afhaal, zelf moeten corrigeren

Reactie Pronto Wonen Nijmegen:

Beste mevrouw Horsten, Bedankt voor uw review! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We nemen uw verbeterpunt mee en wensen u veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Pronto... Beste mevrouw Horsten, Bedankt voor uw review! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We nemen uw verbeterpunt mee en wensen u veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Derksen

Ervaring wel goed maar verkeerde opstelling van bank geleverd ( hoogte leuningen bank en fauteuil omgewisseld.

Lenen van transportbusje was ideaal

Zie boven

Reactie Pronto Wonen Nijmegen:

Beste meneer Derksen, Bedankt voor uw review! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. Vervelend dat de bank in eerste instantie in een verkeerde opstelling is geleverd. We doen ons... Beste meneer Derksen, Bedankt voor uw review! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. Vervelend dat de bank in eerste instantie in een verkeerde opstelling is geleverd. We doen ons uiterste best dit in de toekomst niet nog eens te laten gebeuren. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Bianca Bakhuis

Reactie Pronto Wonen Nijmegen:

Beste mevrouw Bakhuis, Bedankt voor uw review! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet,... Beste mevrouw Bakhuis, Bedankt voor uw review! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Dennis Van Vorsselen

Goede ervaring

Duidelijkheid met afspraak

Reactie Pronto Wonen Nijmegen:

Beste meneer Van Vorsselen, Bedankt voor uw review! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet,... Beste meneer Van Vorsselen, Bedankt voor uw review! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Verweij

Mooie meubels en snel geleverd. Jammer dat er een schroefje niet goed was en we vervolgens heel lang moesten wachten voordat we iemand aan de lijn hadden. We konden een nieuw schroefje ophalen in... Mooie meubels en snel geleverd. Jammer dat er een schroefje niet goed was en we vervolgens heel lang moesten wachten voordat we iemand aan de lijn hadden. We konden een nieuw schroefje ophalen in Eindhoven (wonen zelf in wijchen) of het kwam met de post. Jammer! Zeker als je bezig bent en het af wil maken is dit heel vervelend!!!

Mooie dergelijke meubels.
Aardige mensen in de winkel.

Zorg dat er in Nijmegen ook reserve schroefje ed liggen!!
Aan de telefoon gebruik maken van een bandje ofzo hoelang je moet wachten. Het duurde onwijs lang voordat er iemand opnam.

Reactie Pronto Wonen Nijmegen:

Beste mevrouw Verweij, Bedankt voor uw review! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We nemen uw verbeterpunten mee. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Rodin

Aanschaf stoelen

Klantvriendelijk, digitale communicatie, zelf afhaaltijdstip kiezen

Lange levertijd

Reactie Pronto Wonen Nijmegen:

Bedankt voor uw review! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We nemen uw verbeterpunt mee en wensen u nog veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

chris Koldijk

Ervaring die ik heb gehad met pronto Heb ik als positief ervaren

We wisten eigenlijk al wat we wilde, hier werd professioneel op ingespeeld zonder wollige poespas en verkoop praatjes, hier was ik zeker van gecharmeerd.

Reactie Pronto Wonen Nijmegen:

Beste meneer Koldijk, Bedankt voor uw review! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto... Beste meneer Koldijk, Bedankt voor uw review! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Vellinga

Prima service

medewerkers nemen de tijd om je te helpen

x

Carla Van Den tillaart

Goed en gezellig

Krijg goed advies nemen de tijd voor je en kunt onder een genot van een kop koffie rustig als regelen .

Ja wacht tijd op meubels waren er ieder dan geplent super blij mee

Reactie Pronto Wonen Nijmegen:

Beste mevrouw Van den Tillaart, Bedankt voor uw review! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke... Beste mevrouw Van den Tillaart, Bedankt voor uw review! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Kim van Oldenbeek

Fijne en snelle service.

Alles was snel en goed geregeld.

Nvt

Reactie Pronto Wonen Nijmegen:

Beste mevrouw Van Oldenbeek, Bedankt voor uw review! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet,... Beste mevrouw Van Oldenbeek, Bedankt voor uw review! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen