anoniem

Leuk assortiment, goede prijzen, kwalitatief oke, onpersoonlijk afgehandeld

vriendelijk personeel

Toen het meubel klaar zou zijn op basis van ordernummer telefonisch een afspraak gemaakt voor het ophalen. Eenmaal aangekomen bleek dat het meubel er pas een maand later zou zijn. Mevrouw aan de... Toen het meubel klaar zou zijn op basis van ordernummer telefonisch een afspraak gemaakt voor het ophalen. Eenmaal aangekomen bleek dat het meubel er pas een maand later zou zijn. Mevrouw aan de kassa deed duidelijk haar best; mevrouw die haar leiding gaf was te zakelijk. Geen communicatie over gehad. Begrijpelijk dat in een tijd als deze met covid alles wat lastiger verloopt, maar ook geen mea culpa bij het ophalen van de bank. Uiteindelijk anderhalve maand later eenmaal thuis aangekomen ontbraken er onderdelen waardoor het meubel nog steeds niet gebruikt kan worden. Momenteel wachtende op reactie van de klantenservice.

Echt geen kwade bedoelingen met het review, wel wat geërgerd terwijl ik het bericht schreef. Probeer alstublieft iets beter aandacht te besteden aan de bestellingen en als er iets mis gaat kan dat altijd gebeuren, maar neem verantwoordelijkheid.

Ik zou niet opnieuw terugkomen door deze ervaring, wel jammer want de winkel is leuk en het personeel over het algemeen vriendelijk.

Reactie Pronto Wonen Nijmegen:

Beste, bedankt voor uw review. Erg begrijpelijk wat u schrijft. We gaan er achteraan en komen zo snel mogelijk bij u terug. Voor nu een fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen... Beste, bedankt voor uw review. Erg begrijpelijk wat u schrijft. We gaan er achteraan en komen zo snel mogelijk bij u terug. Voor nu een fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Nijmegen.

Björn

Wij hebben een hoekbank en een stoel gekocht, door de verkoper prima geholpen. Werd geluisterd na onze wensen.

Meedenkend

Matige communicatie betreffende de levertijd, moet er zelf elke x achteraan bellen/mailen.

Reactie Pronto Wonen Nijmegen:

Beste Björn, bedankt voor uw review! We nemen uw verbeterpunten mee en hopen u graag nog eens terug te zien in onze winkel. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Nijmegen

Janine

Goed advies, snelle afhandeling, goede ophaalservice

Efficiënt werken, klant is koning

Leveringstijd werd pas op het eind van de verkoop en betaling gemeld. Dat kan beter eerder dan weet je waar je aan toe bent.

Reactie Pronto Wonen Nijmegen:

Beste Janine, bedankt voor het plaatsen van uw review! We zullen uw verbeterpunt meenemen. Fijne dag! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Nijmegen

'M. Makris

Tevreden

Hulpvaardig

_

Reactie Pronto Wonen Nijmegen:

Beste, bedankt voor uw review! We zien u graag nog eens terug in onze winkel. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Nijmegen.

K.Wijers

Prima service, goede kwaliteit

klantvriendelijk en klantgericht

geen mogelijkheid om de tijd te verlengen betreft het 'lenen' van een bus

Reactie Pronto Wonen Nijmegen:

Beste meneer Wijers, bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Nijmegen

Jasper

Kwalitatief goed product, matige winkel/magazijn situatie, vriendelijk personeel.

Kwalitatief goed en mooi product, vriendelijk personeel.

Winkel/magazijn situatie is slecht. Niet kunnen afrekenen bij het magazijn waardoor met OV erg lastig ophalen van bestelling. Voor het afhalen een bevestiging toesturen dat de restbetaling in de... Winkel/magazijn situatie is slecht. Niet kunnen afrekenen bij het magazijn waardoor met OV erg lastig ophalen van bestelling. Voor het afhalen een bevestiging toesturen dat de restbetaling in de winkel voldaan moet worden en dat dat niet bij het magazijn kan, zou fijn zijn.

Reactie Pronto Wonen Nijmegen:

Beste Jasper, fijn om te lezen dat u onze winkel als prettig ervaren heeft. Begrijpelijk dat de winkel/magazijn situatie voor u niet optimaal is. Bedankt voor het plaatsen van deze verbeterpunten;... Beste Jasper, fijn om te lezen dat u onze winkel als prettig ervaren heeft. Begrijpelijk dat de winkel/magazijn situatie voor u niet optimaal is. Bedankt voor het plaatsen van deze verbeterpunten; we nemen het mee! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Nijmegen

J.H. de Gier

Goed, alleen bank was niet behandeld, zoals afgesproken. D a t was een tegenvaller.

Goed assortiment en gunstige prijzen

Beter communicatie, kreeg nog bericht dat ik de bank moest pphalen, maar dat had ik al gedaan.

Reactie Pronto Wonen Nijmegen:

Beste, bedankt voor het plaatsen van uw review en verbeterpunten. We nemen het mee! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Nijmegen

Wiggers

Superservice en meegedacht door personeel

Geholpen door Arnoud,toppertje die ook met oplossing kwam voor mijn vervoersprobleem

Reactie Pronto Wonen Nijmegen:

Beste, bedankt voor het plaatsen van uw review! Fijn om te lezen dat u zo goed geholpen bent met uw vervoersprobleem! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Nijmegen

Mevrouw Smurf

Prima service bij bestellen ophalen, goed advies

passend advies, goed ingeleefd in onze wensen

ik ben heel tevreden.

Reactie Pronto Wonen Nijmegen:

Beste, bedankt voor het plaatsen van uw review! Fijn om te lezen dat u onze winkel als prettig ervaren heeft. We zien u graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Nijmegen

guanipa

Erg goed,en vriendelijke bediening

betaalbare meubelen en veel keus.

kan niet beter.

Reactie Pronto Wonen Nijmegen:

Beste, bedankt voor het plaatsen van uw review! Fijn om te lezen dat u onze winkel als prettig ervaren heeft. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen