Renate

Vriendelijk

?

Haan

Eethoek gekocht

Uitgebreide kennis aanwezig bij medewerker. Klantvriendelijkheid in de winkel prima.

De medewerker bij het afhalen van de bus was niet vriendelijk en liet ons lang wachten. Vervolgens was hij boos dat de bus te laat teruggebracht werd. De tijd viel overigens net binnen het... De medewerker bij het afhalen van de bus was niet vriendelijk en liet ons lang wachten. Vervolgens was hij boos dat de bus te laat teruggebracht werd. De tijd viel overigens net binnen het anderhalve uur die we hadden. Deze tijd is krap als het druk is op de weg en je niet dicht bij het afhaalpunt in de buurt woont. Verbeterpunten: Medewerkers trainen op deskundigheid en klantvriendelijkheid. En kijken naar de woonplaats van de klant voor de tijd dat de bus uitgeleend wordt.

Yvonne

Prachtige spullen. Ik ben er blij mee. Handig zou zijn als in de winkel bekend is hoe groot de verpakking van de geleverde spullen is. In ons geval werd dat totaal verkeerd ingeschat. Achteraf... Prachtige spullen. Ik ben er blij mee. Handig zou zijn als in de winkel bekend is hoe groot de verpakking van de geleverde spullen is. In ons geval werd dat totaal verkeerd ingeschat. Achteraf konden we het makkelijk zelf vervoeren. Ook was het fijn geweest als de stickers FRONT onder de eetstoelen op de goede plek hadden gezeten. Had een hoop gedoe gescheeld.

Ruim assortiment en prima prijs.

Zie boven

W. Spaan

Mooie meubels en goede kwaliteit

Prima uitleg over de meubels en mogelijkheden.

Niet eerst een mail sturen dat alles binnen is en de dag voordat alles opgehaald wordt ontbreekt er toch nog een eetkamerstoel. Tevens ontbraken de extra vloerbeschermers van se stoelpoten. Hier... Niet eerst een mail sturen dat alles binnen is en de dag voordat alles opgehaald wordt ontbreekt er toch nog een eetkamerstoel. Tevens ontbraken de extra vloerbeschermers van se stoelpoten. Hier moest ik nog over bellen.

Ehren

Goede snelle service, super mooie meubels

Nemen alle tijd voor je en lopen desnoods mee naar een meubel dat elders staat

PRONTO WOONBOULEVARD DUKENBURG NIJMEGEN

Prettig winkelen in een winkel met een ruim aanbod

Inrichting winkel met hun showmeubilair en accessoires

niet ontdekt

Eric Hermens

Prima geregeld allemaal. Juiste kwaliteit en alles mooi samen geleverd. Daarbij was de service goed

Vriendelijk en gied

marco van apeldoorn

Fantastisch

vriendelijk, nemen alle tijd

Lotte biegstraaten

Erg fijn! Met de wensen die wij hadden was het lastig om de juiste hoekbank te vinden maar door de goede service de perfecte en voor ons de mooiste bank kunnen vinden

Er werd goed geluisterd naar onze wensen en aan de hand daarvan werden on verschillende opties voorgelegd!

Voor reserveren van de bus nu in coronatijd even wat beter aangeven dat je het via de winkel moet doen