Benno Janssen / Heidi Weeren

In eerste instantie kregen wij geen duidelijke en correcte informatie over de producten die wij wilden aanschaffen. Het was zaterdagmiddag en druk, maar zelfs dan kan een klant vriendelijk benaderd... In eerste instantie kregen wij geen duidelijke en correcte informatie over de producten die wij wilden aanschaffen. Het was zaterdagmiddag en druk, maar zelfs dan kan een klant vriendelijk benaderd worden... Wij hebben toen de keuze gemaakt om elders een bestelling te plaatsen. Omdat mijn partner nog even wilde kijken liepen wij een week later jullie winkel in. Een vriendelijke medewerkster heeft ons te woord gestaan en was uiterst verbaast over onze bestelling elders, aangezien er wel levering via jullie mogelijk was. Uiteindelijk hier voor gekozen. Al met al heeft mij dit veel onnodig tijd gekost. Heel jammer, want hoe goed ik de tweede keer ook geholpen ben, heb er toch een zure smaak aan over gehouden.

Mooie winkel!

Betere onderlinge communicatie!

Jean

overzichtelijke zaak

op tijd open zijn, ook met corona maatregelen

John

In de drukte van de corona zaterdag blijft er weinig ruimte over voor inlevend vermogen

deskundigheid zeker prima.....

maar gaat wel eens ten koste van het inlevingsvermogen

Alex van Kraaij

Het was een hele fijne ervaring, zelfs in deze Corona-tijd namen ze alle tijd om ons rustig te helpen bij onze keuze van bank.

Stralen heel veel rust en behulpzaamheid uit!

Bij het ophalen, kwam ik erachter dat het magazijn nog 2 km verderop zat. Misschien zou een routebeschrijving bij de mail toegevoegd kunnen worden zodat men zich optimaal kan voorbereiden.

M. Hoeve

Goed advies van de verkoopster. De aangekochte meubels waren netjes op tijd binnen.

De prijs

Nee, die heb ik niet.

Bos

Heel goed geinformeerd over het aangekochte produkt.

Vriendelijk en deskundig.

M v Zwam

Prima ervaring, er was iets misgegaan met de bezorging dit werd keurig opgelost.

Klantvriendelijk, duidelijke uitleg produkten

Ga zo door

Els

Heel goed

Vriendelijk personeel

Kleine attentie bij grote aankopen

Gerben Lammers

Vriendelijk geholpen

Snelle levering en goede prijzen

Jacky

Zeer behulpzaam, erg goede service en vooral kwaliteit

Weten waar ze over praten en bij onze filiaal in nijmegen op elke punt een medewerker die je kan helpen.

Niets ga zo door