Willem Tesselaar

Uitstekend advies van de verkoopster

De vriendelijke benadering van het personeel

B steeghs

Super geholpen door Corine met haar advies en inzicht precies wat wij nodig hadden.

Corine luisterde goed wat we wilde, goede inschatting wat wij nodig hadden. Corine wist ons goed uit te leggen wat de mogelijkheden waren van de producten. Hierdoor kon ze ons meteen laten zien wat... Corine luisterde goed wat we wilde, goede inschatting wat wij nodig hadden. Corine wist ons goed uit te leggen wat de mogelijkheden waren van de producten. Hierdoor kon ze ons meteen laten zien wat we zochten. Corine betrok ook onze kinderen bij de keuze. Helemaal geweldig. Corine verdient een bonus!!!!

Bastiaans

Uitstekend

Meedenken in oplossingen voor groot lengte verschil man en vrouw.

Ik werd door een toch best wel jonge medewerkster deskundig geinformeerd over verschillende bankstellen. De verschillen in bankstellen werden aan ons goed duidelijk gemaakt waardoor wij uiteindelijk... Ik werd door een toch best wel jonge medewerkster deskundig geinformeerd over verschillende bankstellen. De verschillen in bankstellen werden aan ons goed duidelijk gemaakt waardoor wij uiteindelijk voor ons de beste keuze hebben gemaakt.

Deskundigheid. Men neemt tijd voor je.

Ik begrijp dat het vaak druk is op bepaalde dagen en momenten. Maar soms loop je doelloos door de winkel terwijl je iets wil kopen en dus vragen hebt. Je wil graag door een medewerker(ster) geholpen... Ik begrijp dat het vaak druk is op bepaalde dagen en momenten. Maar soms loop je doelloos door de winkel terwijl je iets wil kopen en dus vragen hebt. Je wil graag door een medewerker(ster) geholpen worden. Maar dat gaat dus niet altijd meteen.

Monique

Goed geholpen, klant vriendelijk

Goed advies

Marian Janssen

Vond het erg fijn goede uitleg 👍

Snelle ophaallevering

Heb ik geen

Bram

Tijdens de koop aangegeven dat ik geen mails wens te ontvangen. Nu krijg ik toch een mail waar ik mij vervolgens voor moet afmelden? 😬

X

X

Wilma

Was niet prettig

Niet echt hulpvaardig

Hulpvaardig zijn... Niet het gevoel geven alsof alles teveel is

Berg

Positief