T Jansen

Pas een hoekbank gekocht. De levertijd was niet 8-10 weken zoals eerder aangegeven, maar slechts 5 weken. De bank werd voor mij in een bus gezet, waarmee ik naar mijn huis ben gereden. De bus heb ik... Pas een hoekbank gekocht. De levertijd was niet 8-10 weken zoals eerder aangegeven, maar slechts 5 weken. De bank werd voor mij in een bus gezet, waarmee ik naar mijn huis ben gereden. De bus heb ik na het uitladen van de bank weer terug gebracht.

Klantvriendelijkheid verschilt nogal tussen medewerkers. De een is super vriendelijk en behulpzaam, de ander denkt niet echt met je mee.

Goede levertijd.

Het vervoersmiddel had een kapotte koplamp en een kapot achterlicht. Aangezien ik deze kwam ophalen in de avond was dat niet echt veilig en daarnaast moet je maar hopen geen politie tegen te komen.... Het vervoersmiddel had een kapotte koplamp en een kapot achterlicht. Aangezien ik deze kwam ophalen in de avond was dat niet echt veilig en daarnaast moet je maar hopen geen politie tegen te komen. Controleer de staat van de bussen dus wat vaker.

Vincent

Vriendelijk, duidelijk

Het zou fijn zijn als er een applicatie bestond waarbij je kunt zien hoe je zelf samengestelde bank er uit ziet

We kregen een voicemail dat onze bank er was. Na telefonisch contact bleek dat ook de relaxfauteuil er was. Wij heel blij. Bij ophalen bleek dat alleen de fauteuil er was. Onze oude bank hadden wij... We kregen een voicemail dat onze bank er was. Na telefonisch contact bleek dat ook de relaxfauteuil er was. Wij heel blij. Bij ophalen bleek dat alleen de fauteuil er was. Onze oude bank hadden wij inmiddels laten ophalen. Daar waren we niet blij mee.

Wij zijn niet tevreden

We hebben 4x telefonisch contact gehad voordat we de meubels kwamen halen en niemand heeft er met een woord over gerept dat de bank er toch nog niet was. Beter communiceren aub!

viset

Bij binnenkomst gelijk prettig ontvangen, wij kwamen voor een bank en daar heeft jullie medewerker alle tijd voor ons genomen onder het genot van een bakkie koffie.
wij zijn 2 keer terug...
wij zijn 2 keer terug geweest omdat wij enorm twijfelde maar uiteindelijk een bank gekocht mede door de prettige verkoopster die wij hadden

aandacht voor de klant
luistert naar de klant en denkt mee
altijd vriendelijk zelfs met de tijd die wij nodig hadden

tja wij zijn goed geholpen en hebben eigenlijk niets raars waargenomen

tja wij zijn goed geholpen en hebben eigenlijk niets raars waargenomen

wel een verbeterpunt is …… bij afhalen van de bank hebben wij gevraagd of wij de bank moeten controleren, dat was volgens de magazijn medewerker niet nodig …. bij thuiskomst en het uitpakken blijken en diverse poten beschadigd en bij 1 poot zelfs de constructie totaal afgebroken dit was een tegenvaller met de ervaring die wij tot dusver hadden.

Goede service en informatie

Prettige medewerkers goede service

Harrie en Elly Beijer

We hebben een goede uitleg gekregen en alles was goed geregeld.

Het was goed geregeld dat we de meubels zelf kunnen halen wanneer het ons uitkomt.

Wij zijn erg tevreden.

Carola

Al jaren een vaste klant van Pronto Wonen Nijmegen.

Leuk vast Team! Men neemt alle tijd om je te helpen met een bakkie en wat lekkers. Als je rond sluitingstijd er nog niet uit bent zijn ze zelfs na sluitingstijd er nog voor je om alles op een rijtje... Leuk vast Team! Men neemt alle tijd om je te helpen met een bakkie en wat lekkers. Als je rond sluitingstijd er nog niet uit bent zijn ze zelfs na sluitingstijd er nog voor je om alles op een rijtje te zetten. Heb je speciale wensen, zelfs dan gaan ze het voor je uitzoeken.
Bij het magazijn zijn ze even vriendelijk, zetten alles netjes voor je klaar of zelfs in de bus om het mee te nemen.
Ook de levertijden zijn ruim en vaak is het eerder binnen.

Geen, wat ons betreft een aanrader om hier te gaan shoppen

Kundige, geduldige medewerkers die goed op de hoogte zijn van het assortiment en je kunnen adviseren over je aankoop.

Veel keuzemogelijkheden, maar door advies van de Pronto medewerker word je gemakkelijk meegenomen in de keuzes en krijg je de juiste uitleg om je keuze op te baseren.

Na een heel keuzeproces te hebben doorlopen werd de levertijd pas besproken. Voor mij geen problem om 14 weken op de bestelde bank te wachten, maar wellicht voor andere klanten wel. Zonde van de... Na een heel keuzeproces te hebben doorlopen werd de levertijd pas besproken. Voor mij geen problem om 14 weken op de bestelde bank te wachten, maar wellicht voor andere klanten wel. Zonde van de Pronto medewerker tijd en die van de klant om dan eerst alle keuzes te maken en daarna te moeten beslissen niet akkoord te gaan met de levertijd.

Ik ben op een heel prettige manier te woord gestaan en geholpen