Goede service

Personeel doet echt hun best om je van goede raad te voorzien

Christiaans

Heel erg leuk geholpen was heel behulpzaam niets was te veel om te halen want ik moest best veel spullen hebben zou zeker bij vrienden aanraden

Alles heel positief

Nee eigenlijk niet

Was voor ons een fijne ervaring die met ons mee dacht.die 50 euro zou ons goed uit komen want vinden de romaro serie heel mooi en zouden daar nog wat aan toe willen voegen.alvast vriendelijk bedankt

Janssen

Prima ervaring met pronto

Heel erg goed! Vriendelijk , duidelijk, goede service

Wijzigde bestelling van zelf ophalen in bezorgen! Super netjes gebeld door vervoer bedrijf of alles klopte. Ook nog 20 minuten ervoor dat ze onderweg waren

Zeer tevreden

Else Piek

Ik vind het een prettig bedrijf met uitstekende service.

Toen ik de aankopen heb gedaan heb ik goede informatie gekregen over het onderhoud van mijn meubels.

Ik heb verder geen verbeterpunten

Bianca van Doorn

Prima fijne service goed geholpen goede uitleg over de mogelijkheden en fijne service om een auto te kunnen huren ( gratis)

Weten waat ze het over hebben

Ga zo door

We hebben een fijne ervaring met Pronto meubelen, het personeel is zeer behulpzaam en staat altijd voor je klaar evt. met een lekker kopje koffie.
Ook voor telefonische vragen kun je altijd...
Ook voor telefonische vragen kun je altijd bij ze terecht. Ze geven goed en vakkundig advies.

Ze nemen de tijd voor je, zetten spulletjes bij elkaar om te vergelijken , leggen alles goed uit en geven eerlijk advies.

maykel

Positief....nette medewerksters...en goede prijzen

vaste prijzen

vanaf 250 euro gratis bezorgd

Richard de Vries

Gezellige ontvangst in een ongedwongen sfeer door gezellig personeel.