Marinus Knook

IK vond er bijzondere meubelen die pasten in de herschikking van mijn woonkamer.Voor deze industriële stijl ben ik nog op zoek naar wandbekleding, b.v. wandrekken, en een kastje.

het grote assortiment meubelen van topsegment.

Graag ook wat andere dingen in deze industriële stijl. Ben nu aangewezen op webshops zoals Cavetown. Webshops en meubelen hebben niet mijn voorkeur.

Beste Marinus,
Beste Marinus,
Dank je voor je positieve beoordeling. Fijn dat je zo geslaagd bent voor nieuwe meubelen die passen in je woonkamer. Uiteraard helpen we je graag ook aan de verdere invulling van je interieur. Wees altijd welkom in onze Woonboulevard!

Van Hees-Buysen

N.v.t.

De staaltjes van de stof wijken enorm af tegen de echte werkelijkheid,bij mijn stoelen was het bij aflevering gelukkig goed,anders had ik ze echt retour gedaan.

Beste fam. Van Hees-Buysen,
Dank je voor jullie positieve beoordeling. Fijn dat alles zo naar tevredenheid is gegaan, zodat je heerlijk kunt genieten van je nieuwe meubels.
Met vriendelijke...
Beste fam. Van Hees-Buysen,

den Otter

Fijne winkel, mooie betaalbare meubels!

Misschien wat meer personeel inzetten.

Beste fam. Den Otter,
Dank je wel voor jullie mooie review en beoordeling. Fijn dat jullie het zo positief hebben ervaren. Daar doen we het graag voor.
Veel plezier van jullie nieuwe...
Beste fam. Den Otter,
Veel plezier van jullie nieuwe meubels!

MJongenelen

Mooie winkel maar te weinig mensen die je kunnen helpen en advies te geven.

Veel keus

meer personeel en over de levering of het wel of niet in elkaar wordt gezet door de bezorgers

Beste familie Jongenelen,
Beste familie Jongenelen,
Dank je wel voor jullie beoordeling. Ik begrijp dat je hebt moeten wachten om door één van onze adviseurs geholpen te worden. Dat kan helaas wel eens voorkomen als het druk is, waarvoor ons excuus. Maar we hopen dat je goed geslaagd bent en kunt genieten van je nieuwe meubels.
Profijt Meubel Poortvliet

van Beers

Prettig geholpen

De Vormer

De

Prijs en kwaliteit

Lianne

Via jullie website. Website is heel overzichtelijk.

Snelle levering, duidelijke site.
Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling.
Kwaliteit/ prijsverhouding is prima!!

Niks aan te merken, blijf zoals jullie nu zijn, een topbedrijf!!

Cindy

We zijn geholpen door Anita met het uitzoeken van onze salontafels. Die we wilden was op dat moment niet in voorraad, vervolgens heeft ze andere laten zien. Deze passen achteraf veel beter bij onze... We zijn geholpen door Anita met het uitzoeken van onze salontafels. Die we wilden was op dat moment niet in voorraad, vervolgens heeft ze andere laten zien. Deze passen achteraf veel beter bij onze smaak en huiskamer.

Mogelijkheden, de voorraad, personeel.

Meer meetlintjes, we konden ze niet vinden.

Reactie Pronto Wonen Poortvliet:

Dank je wel Cindy voor je positieve review en de beoordeling met een 10. Daar zijn we trots op! Fijn dat Anita jullie zo fijn heeft geholpen. Ze staat altijd graag voor je klaar. Veel plezier van... Dank je wel Cindy voor je positieve review en de beoordeling met een 10. Daar zijn we trots op! Fijn dat Anita jullie zo fijn heeft geholpen. Ze staat altijd graag voor je klaar. Veel plezier van jullie nieuwe meubelen!

K.J. van Ree Groeneveld

GEWELDIG, altijd mijn meubels bij jullie gekocht. Pas nog contact gehad over een kast waar iets kapot was en vervangen zou moeten worden. Ze hebben hun best gedaan en in de " werkplaats" gekeken... GEWELDIG, altijd mijn meubels bij jullie gekocht. Pas nog contact gehad over een kast waar iets kapot was en vervangen zou moeten worden. Ze hebben hun best gedaan en in de " werkplaats" gekeken of ze mij konden helpen( had foto gestuurd) ook de fabriek gebeld maar helaas was er niet meer aan te komen. Een buurman heeft een oplossing gevonden. Is dus goed gekomen. Onze moeder was opleeftijd en had een nieuwe boxspring gekocht, onze vader was al overleden, maar ze wilde toch een tweepersoons bed met alles erop en eraan verstelbaar etc etc. Want als er iets zou gebeuren kon één van de kinderen het nemen en was het compleet voor tweepersonen. De afspraak stond gepland en die week overleed ze. Mijn zus had een overlijdensbericht gestuurd(rouwkaart) . We kregen een mooie brief terug, dat alles teruggenomen zou worden. Nou sorry maar zoiets vergeet je nooit meer en heb het aan zoveel mensen verteld, doe dat dus nog steeds. . Zij is overleden in 2001.

Gastvrijheid, je welkom heten en niets is teveel. Alle tijd voor je nemen!!

Ja, weet ik niet ,heb wel altijd moeite met oriënteren in de zaak terwijl dat vroeger heel makkelijk was. Kan de leeftijd zijn!

Beste familie van Ree,
Beste familie van Ree,
Dank u wel voor jullie positieve review. Wij zijn jullie graag van dienst geweest en zoals is gebleken denken we in alle omstandigheden graag met jullie mee. Heel veel sterkte verder!

M. Verhagen

Veel keuze, goed geholpen. Eindresultaat mooie banken

Mooie winkel met veel keuzes

Niets