Ik ben zeer tevreden, met de service en klantvriendelijkheid.

Pierre van Ham

Prima geholpen, zowel telefonisch als in het afhaalmagazijn

Kreeft

Mooie zaak, vriendelijk personeel, mooie keuzes.

A. Mout

Heel goed geholpen

Positief, vriendelijk en zeer betrokken en kundig!

Van der horst

Super vriendelijk personeel, luisteren naar jou wensen en vragen. Behulpzaam en niets is te gek voor ze.

Prima hulp in de winkel maar belachelijk dat als je voor bijna €600 iets koopt bezorgkosten moet betalen niet echt klant vriendelijk

Reactie Pronto Wonen Poortvliet:

Beste klant,
Beste klant,
Bedankt voor uw reactie! De meubelen van Pronto Wonen zijn altijd geprijsd als afhaalprijzen. Daardoor betaald u altijd de laagste prijs, waardoor het ook altijd in uw voordeel is. Voor de bezorgservice wordt slechts een kleine bijdrage gerekend van € 65,-, waarmee we onze klanten graag van dienst zijn.
Fijn dat u verder tevreden bent. Wij wensen u nog veel plezier toe van uw nieuwe meubelen.
Jan, klantenservice
Pronto Wonen
Woonboulevard Poortvliet

J.J.M.l Oosterwaal

Jammer dat ze de afspraken niet nakomen

Reactie Pronto Wonen Poortvliet:

Beste heer Oosterwaal,
Beste heer Oosterwaal,
Het is nooit goed als we een afspraak niet nakomen, onze excuses daarvoor. Inmiddels is alles correct afgehandeld? Als er nog afspraken zijn die we moeten nakomen, stuur dan graag een mail, zodat we het in behandeling kunnen nemen. Wij willen dat u onbezorgd kunt genieten van uw nieuwe interieur.
Jan, klantenservice
Pronto Wonen