H.Kegel

Heel slecht
bij het kopen van onze salontafel was er niet bij verteld dat je deze bij aflevering zelf in elkaar moet zetten.de bijbehorende schroeven zaten er niet bij, zelf moeten kopen. Heel slecht

Reactie Pronto Wonen Poortvliet:

Beste klant,
Bedankt voor je reactie. Graag geven we een toelichting op uw opmerking. De formule Pronto Wonen is een afhaal formule. Tegen meerprijs van € 65,- kan uw bestelling bij u bezorgd worden, waarvan u ook gebruik hebt gemaakt. Als u de tafel ook gemonteerd wenst te krijgen dan is dat altijd mogelijk tegen berekening van montagekosten.
Uiteraard heel vervelend dat de schroeven ontbraken, onze excuses hiervoor.
Wij hopen dat u veel plezier heeft van uw nieuwe meubelen.
Jan, klantenservice
Pronto Wonen
Woonboulevard Poortvliet

Besters

Vriendelijk personeel, veel keuze.Mooie meubels van goede kwaliteit. Alleen met bezorgen was er een kast vergeten uit te laden, werd een week nadien pas bezorgd. Om navraag te doen over de... Vriendelijk personeel, veel keuze.Mooie meubels van goede kwaliteit. Alleen met bezorgen was er een kast vergeten uit te laden, werd een week nadien pas bezorgd. Om navraag te doen over de ontbrekende kast 32 minuten in de wacht gestaan....terug gebeld, bleek dat de meneer was vergeten dat ik nog aan de lijn hing.
vilt voor onder de meubels niet geleverd zoals afgesproken.

Reactie Pronto Wonen Poortvliet:

Beste klant,
Heel erg vervelend dat het zo is gelopen. Onze excuses hiervoor. Dank dat u het met ons deelt, zodat wij in staat zijn om met deze leerpunten onze serviceverlening nog verder te verbeteren.
Wij wensen u nog veel plezier van uw nieuwe meubelen.
Jan, klantenservice
Pronto Wonen
Woonboulevard Poortvliet

Nette aflevering van het gekochte meubilair

Alleen een tafel afgehaald. Dit ging vlot, medewerker was behulpzaam

Hectors marc

Zeer goede info professioneel begeleid

Vlotte verkoop, goede afspraken te maken.

G v der Horst

Heel goed en klantvriendelijk.

Harijgens

Wij hebben het bedrijf als zeer prettig ervaren. In alle winkels zeer vriendelijk personeel. Wij blijven ook in de toekomst zeker bij jullie kopen.

Al ruim 30 jaar klant altijd met volle tevredenheid goed service zeer klantvriendelijk en behulpzaam vaak door

Mooi assortiment, duidelijke aankoopbegeleiding, kwalitatief hoogwaardige producten.