Caat

Fijn en overzichtelijk. Behulpzaam en deskundig

Beste Caat,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat alles zo goed is verlopen! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe eetkamertafel.
Beste Caat,

de Bitter

Leuke winkel leuke uitstraling en goed personeel die ons super geholpen hebben met duidelijke uitleg en super vriendelijk. een aanrader deze winkel met leuk en super vriendelijk personeel.

Beste meneer, mevrouw de Bitter,
Hartelijk dank voor uw review en mooie 5-sterren score.
Ik wens u veel plezier met uw nieuwe eetkamerstoelen, en graag weer tot ziens in onze winkel.
Met...
Beste meneer, mevrouw de Bitter,
Hartelijk dank voor uw review en mooie 5-sterren score.

W.DIAFERIA

Reactie Pronto Wonen Roermond:

Bedankt voor de beoordeling W. Diaferia, fijn dat u zo tevreden bent.
Wij wensen u veel plezier met de nieuwe banken.

Gezellig

Reactie Pronto Wonen Roermond:

Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat alles zo goed is verlopen! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubelen!

Fam ebben

Super goed geholpen worden door verkoopster

Reactie Pronto Wonen Roermond:

Hartelijk dank voor uw feedback familie Ebben.
Fijn te lezen dat u vlot en fijn geholpen bent door onze collega's. We zien u graag weer in onze winkel.
Met vriendelijke...
Hartelijk dank voor uw feedback familie Ebben.

Y van Schendel

Mooie winkel. Maar vooral een top service!

Beste meneer / mevrouw van Schendel,
Beste meneer / mevrouw van Schendel,
Bedankt voor uw review en de complimenten! Fijn dat u een goede ervaring heeft gehad en er goede service is verleend. Veel plezier met uw aankoop en graag tot ziens!

Fam. Vissers Roggel

Fijne winkel

Beste meneer / mevrouw Vissers Roggel,
Bedankt voor uw review! Goed te mogen horen dat u de winkel als fijn heeft ervaren.
We wensen u veel plezier met uw stoelen en graag tot ziens!
Met...
Beste meneer / mevrouw Vissers Roggel,
We wensen u veel plezier met uw stoelen en graag tot ziens!

Henk Mariën

De gekochte stoelen hebben een stalen onderstel en een rug op stalen frame, waarvan een deel als handvat gebruikt kan worden. Als je dit doet na enige tijd aan tafel zitten, krijg je een lichte... De gekochte stoelen hebben een stalen onderstel en een rug op stalen frame, waarvan een deel als handvat gebruikt kan worden. Als je dit doet na enige tijd aan tafel zitten, krijg je een lichte electrostatische schok met een zichtbare vonk. Onprettig! Is hier iets aan te doen?

Beste meneer / mevrouw Mariën,
Bedankt voor uw review. Vervelend te lezen dat de stoelen af en toe stroom afgeven.
Hiervoor willen we uiteraard meekijken naar een oplossing. Echter zie ik...
Beste meneer / mevrouw Mariën,
Hiervoor willen we uiteraard meekijken naar een oplossing. Echter zie ik dat hiervoor nog geen contact is opgenomen. Ik wil u daarom vragen deze melding te mailen naar service@gbmeubelen.com Wij zullen hier zo snel mogelijk op reageren!

Hoogers

Beste meneer / mevrouw Hoogers,
Hartelijk dank voor uw feedback.
Fijn te lezen dat u goed geholpen bent door onze collega's. We zien u graag weer in onze winkel.
Beste meneer / mevrouw Hoogers,
Hartelijk dank voor uw feedback.

a cichon

Beste meneer / mevrouw Cichon,
Dank voor uw mooie beoordeling!
Dit vinden we erg fijn om te horen. Heel graag tot ziens in onze winkel!
Pronto...
Beste meneer / mevrouw Cichon,
Dank voor uw mooie beoordeling!
Dit vinden we erg fijn om te horen. Heel graag tot ziens in onze winkel!