Schellekens

Ondanks corona op een heel klantvriendelijke wijze geholpen.

Vriendelijke bediening, deskundigheid en zich ook willen verplaatsen in de situatie van de klant.

Ga zo door

Robert ter Horst

Mooie producten, leuke winkel

We wisten redelijk goed wat wij wouden. Toen we onze bank uitzochten werden we prima voorgelicht over de gebruikte stoffen en opties.

n.v.t.

Dorgelo

Goed en deskundig geholpen. Op tijd geleverd

Meedenken

Staat een beetje vol

Kooiker

Mooie winkel, waren/zijn kooplustig maar helaas kwam er niemand bij ons om de producten bij elkaar te zoeken. Vervolgens na alles zelf te hebben gevonden toch maar iemand aangesproken om de... Mooie winkel, waren/zijn kooplustig maar helaas kwam er niemand bij ons om de producten bij elkaar te zoeken. Vervolgens na alles zelf te hebben gevonden toch maar iemand aangesproken om de bestelling te maken. Het is dat Pronto mooie producten heeft. Overigens geen onvriendelijke mensen , tegendeel zelfs juist heel vriendelijk. Maar wel jammer dat onze signalen niet opgepakt werden.

Positionering van de producten in de showroom, ziet er top uit.

Goed letten op koopsignalen van potentiële klanten, soms is alleen gedag zeggen net iets te kort.

karin nijbroek

Netjes en vlot geholpen

we wisten zelf al wat we wilden, dus geen werk voor de verkoper

nvt

EJ Groen

We zijn heel goed geholpen bij het uitzoeken van een hoekbank

Nemen de tijd, kennis van zaken, goed aanbod.

Johan dickhof

Goede informatie en snel geholpen en vriendelijk

Goede informatie

Weet ik verder niet

E Haneveld

Een deskundig bedrijf en dito medewerkers.

Vriendelijke deskundige mensen

Nvt

Notenboom

Beetje rommelig. Bestelling ging goed maar de aflevering in 2e met de eerste keer het niet nakomen van de afspraak.

Vriendelijke bediening.

Kijk de mensen is aan bij de aflevering voordat je gewoon 2 dozen deponeert bij een alleenstaande vrouw van 63. Meer betalen voor de aflevering en ze doen niets.

Reactie Pronto Wonen Meppel-Rogat:

Bedankt voor het prettige gesprek zojuist. We nemen uw opmerkingen mee! De eerste levering verliep niet naar wens, dat vinden we erg vervelend. Fijn om te horen dat de levering van de bank naar... Bedankt voor het prettige gesprek zojuist. We nemen uw opmerkingen mee! De eerste levering verliep niet naar wens, dat vinden we erg vervelend. Fijn om te horen dat de levering van de bank naar tevredenheid is gegaan. Team Pronto Wonen Meppel

HL

Ruim assortiment en de gelegenheid om met je mee te denken/kamerindeling te maken.

Reactie Pronto Wonen Meppel-Rogat:

Dank voor de mooie beoordeling! Team Pronto Wonen Meppel