Prijs/kwaliteit lijkt goed

Dame welke ons heeft geholpen deed haar best maar was nog maar net werkzaam bij de firma, hierdoor wat verkeerde adviezen gekregen.

Monique

Heel erg fijn geholpen enwe hebben een superfijne bank

goede vulling in de bank.

geen zeer tevreden

Vlot en goed advies en sevice

Kennis van zaken

Geen verbeterpunten volgens ons

Mooie stoelen

Goede prijs, snel geregeld

Ik moest zelf bellen over levering omdat men de bon kwijt was.

Rogat

Heel erg goed! We zochten een witte tafel en die stond niet in de showroom, maar hebben alle mogelijke moeite gedaan voor ons

Vriendelijkheid en goede service

Positief, prettig geholpen bij het samenstellen van de bank

Vriendelijkheid, meedenken.
Vriendelijkheid, meedenken.
De bank werd geleverd een week nadat mijn man was geopereerd en waar een complicatie was opgetreden. Bij bestellen hadden we alleen voor bezorgen gekozen. Maar nu kon mijn man de bank niet zelf monteren, pootjes ed. Dit was geen probleem en hebben de bezorgers voor ons gedaan, top!

Telgenhof

Tafel en stoelen gekocht

Op voorraad

De lamp die niet op voorraad was kon niet uit de winkel gehaald worden. In Wolvega was dit geen probleem

Kleinheerenbrink

Prima service

Correct aan de telefoon, snelle afhandeling, meedenken met de klant.

Geen, bij deze beoordeling moet je ook n.v.t. aan kunnen klikken. Wij hebben namelijk online besteld en dus niet de winkel kunnen beoordelen of t deskundig advies

Prinsen

Niet zo goed

Assortiment is prima

Klacht afhandeling en communicatie naar de klant.

We wisten waar we voor kwamen en de verkoopster hoefde dan ook alleen wat aanvullende informatie te verstrekken en de koop te regelen. Dit verliep prima.

Vriendelijk en vrolijk.

Toegankelijkheid van het magazijn waar we onze aankoop moesten afhalen. Op zich prima en een vriendelijke hulpvaardige medewerker maar dat kan echt wel anders. Efficiënter en klantvriendelijker.