Arjon Hop

Perfect geholpen. Medewerkster in de winkel is een parel en daar moet de organisatie trots op zijn. Ook de medewerker bij de loods toen ik de spullen ophaalde was een topper.

Fantastisch! Ik zou haar blind aannemen in mijn bedrijf bij een sollicitatie. Een visitekaartje!

Ab en Jansje

Zeer prettig en vakkundig geholpen

Goede voorlichting en niet opdringerig

Westerveen

Mooie collecties, veel keus, deskundig en aardig personeel. Leuk om lekker rond te kijken

Vrolijke mensen die er werken

Goed advies in de winkel . Nette service bij ophalen bank.

Kundig personeel

Kan zo geen verbeterpunten vinden.

Al meerdere keren meubels en dergelijke gekocht. Prijs vs kwaliteit is prima, alsmede de service. Kortom zeer tevreden en Pronto is een zaak waar we altijd als eerste zullen kijken als we wederom... Al meerdere keren meubels en dergelijke gekocht. Prijs vs kwaliteit is prima, alsmede de service. Kortom zeer tevreden en Pronto is een zaak waar we altijd als eerste zullen kijken als we wederom iets willen kopen.

Service en klantvriendelijkheid

Kan zo niet bedenken

Han Spraakman

Zeer positief over zowel verkoop als levering en kwaliteit van het product.
Echt super blij mee

Klantvriendelijk en meedenkend

Ga zo door

Rozema

Klant vriendelijkheid top en goede service

Vriendelijk personeel en behulpzaam

Niet alles goed

Tijdens en na de aankoop van onze nieuwe eetkamerstoelen zeer fijn behandeld.

Het assortiment

Ga zo door met klantvriendelijkheid!
Dit gaf ons gelijk bij binnenkomst al een goed gevoel.
Prima service.

Jan

Mooi en uitgebreid assortiment maar de service/informatie kan beter.

Uitgebreid assortiment.

Eetkamer stoelen gekocht met vilt pootjes, pootjes lieten maar liefst 2 weken op zich wachten. Misschien handig om te zeggen tegen de klant dat wanneer er zulke pootjes onder de stoelen gemonteerd... Eetkamer stoelen gekocht met vilt pootjes, pootjes lieten maar liefst 2 weken op zich wachten. Misschien handig om te zeggen tegen de klant dat wanneer er zulke pootjes onder de stoelen gemonteerd worden de stoelen bijna 2 cm hoger worden en dan zitten ze voor geen meter. Pootjes demonteren en weer opnieuw gebruiken gaat niet lukken dus na de stoelpoten ingekort te hebben(gelukkig kon ik dat zelf) moest ik dus weer 16 vilt pootjes kopen a de somma van bijna 40 euro.

Reactie Pronto Wonen Meppel-Rogat:

Beste mevrouw, inmiddels hebben we contact gehad. We hadden als u contact met ons had gezocht natuurlijk graag meegedacht aan een oplossing. Gelukkig is het u zelf gelukt om de stoelen te verlagen.... Beste mevrouw, inmiddels hebben we contact gehad. We hadden als u contact met ons had gezocht natuurlijk graag meegedacht aan een oplossing. Gelukkig is het u zelf gelukt om de stoelen te verlagen. Zoals afgesproken storten we het aankoopbedrag van de vilt-dopjes terug. Veel plezier van uw aankoop! Team Pronto Wonen Meppel

Bos

Zeer goede producten in een prettige ruimte gepresenteerd.

Aandacht en tijd voor de cliënt en deskundig advies.

Geen. Top