Erik Jan Groen

Wij kwamen voor een fauteuil. We namen uiteindelijk een mooi salontafel en eettafel mee. De dames van de winkel hebben ons goed geholpen. Ze waren professioneel, betrokken maar niet opdringerig. We... Wij kwamen voor een fauteuil. We namen uiteindelijk een mooi salontafel en eettafel mee. De dames van de winkel hebben ons goed geholpen. Ze waren professioneel, betrokken maar niet opdringerig. We kregen ook stalen mee om de kleur in onze kamer te checken.
De kwaliteit van het meubilair is goed.
Heel prettig dat we gratis een ruime aanhanger konden lenen voor het vervoer van het meubilair.
Wij komen zeker weer bij Pronto. Ook om de aantrekkelijke prijs.
Gr. EJ

Voordelig geprijsd
Goed vakkundig maar niet opdringerig advies.
Breed sfeervol assortiment
Stalen mee te nemen

Kon niet de stoel in eigen maat testen omdat deze niet aanwezig was.

H Luning

Zeer positief en uitermate tevreden over de correcte en snelle levering van het product

Correcte behandeling en positieve benadering van het personeel richting cliente

Ik zou het niet weten

Kleine

Super goed, goede service en heel aardig personeel.

Deskundigheid !

Fijne en goede afhandeling

Voor ons was het uitstekend

J.Smit

Vriendelijke benadering. Luistert naar wensen van de klant.

Service en comminicatie verbeterpunten. Wachten al 4 maanden op andere tafel en reparatie stoel

Mooie, degelijke producten.

Als je voor een flink bedrag spullen koopt en vraagt of je een tafel eventueel terug mag brengen wanneer hij niet staat, zou het echt een stuk service zijn als een winkel hier ja op zegt. Bij de... Als je voor een flink bedrag spullen koopt en vraagt of je een tafel eventueel terug mag brengen wanneer hij niet staat, zou het echt een stuk service zijn als een winkel hier ja op zegt. Bij de goedkopere meubelwinkels is dit zelfs mogelijk. Tevens vind ik de bezorgkosten erg prijzig voor een bezorging 2 km verderop.

AH

We zijn zeer vriendelijk en deskundig geholpen door een dame van Pronto. Toen we eindelijk de keuze hadden gemaakt voor een bepaalde bank kon ze goed de verschillende mogelijkheden voor vullingen... We zijn zeer vriendelijk en deskundig geholpen door een dame van Pronto. Toen we eindelijk de keuze hadden gemaakt voor een bepaalde bank kon ze goed de verschillende mogelijkheden voor vullingen uitleggen, waardoor we het voor ons ideale zitcomfort hebben.

Goede prijs-kwaliteit verhouding, deskundige en behulpzame medewerkers.

Zou ik zo niet kunnen noemen.

Eilander

Door personeel vriendelijk geholpen.
Vervelend dat meubels online goedkoper waren dan in de winkel.
Door personeel vriendelijk geholpen.
Vervelend dat meubels online goedkoper waren dan in de winkel.
Bij afleveren van tafels geen goede schroeven /bouten ,om de tafel in elkaar te zetten.
Wel wat nageleverd maar niet alles.
Heb van andere tafel spullen gebruikt.
(Moet hier nog een melding van maken of dit nog nageleverd kan worden)
Verder hoop ik er binnenkort nog wat aankopen te kunnen doen.
Vriendelijke groet.,
Ria Eilander

Dezelfde prijzen online als in de winkel