Bank aangeschaft naar volle tevredenheid

Goede informatie en de verkoopster nam de tijd

Ankie

Op zich netjes geholpen maar miste een stukje praktiche info over welke stoelpoteb geachikt waren voor onze vloer. Uiteindeljk problemen wel aardig netjes opgelost

Beter advies geven over poten en wat voor soort op welke vloer

Rita Goeman

Was op zoek naar een wandtafel en bij Pronto gevonden, maar was helaas gereserveerd. Ik heb bij de medewerker gevraagd of er nog wat in voorraad was maar deze wandtafel ging uit de productie. De... Was op zoek naar een wandtafel en bij Pronto gevonden, maar was helaas gereserveerd. Ik heb bij de medewerker gevraagd of er nog wat in voorraad was maar deze wandtafel ging uit de productie. De medewerker vertelde mij als de koop niet door zou gaan die het product gereserveerd heeft dan zou die met mij contact opnemen en 2 dagen later kreeg ik bericht dat ze de wandtafel voor mij gereserveerd hebben .

Sterke punten van Pronto, hebben mij geweldig geholpen met het ophalen van het product, alles netjes ingepakt en in de auto gezet.
Zeer vriendelijk personeel en behulpzaam.

Ga zo door zoals ik het ervaren heb. Top!

Mooie zaak, goed overzichtelijk opgezet.

Gerrit Blokzijl

Mooie zaak met goede prijs en kwaliteits verhouding

Advies en uitleg was zeer uitgebreid.

Niets

Goed, mooie showroom en gemoedelijk ontvangst.

Verkoper dacht mee.

Van de Kemp

Het was gelukkig ruim opgezet, zodat ik in mijn rolstoel, bijna overal kon komen. Ook het personeel was erg behulpzaam. Als ik ergens niet goed bij kwam maakten ze ruimte of pakte ze het op en... Het was gelukkig ruim opgezet, zodat ik in mijn rolstoel, bijna overal kon komen. Ook het personeel was erg behulpzaam. Als ik ergens niet goed bij kwam maakten ze ruimte of pakte ze het op en droegen ze het naar mij. Zeker een winkel om terug te komen.

Goede hulp. Goede uitleg. Gewoon alles goed.

Niks blijf zo, dan kom ik zeker terug.

Ik ben op een zaterdagmiddag op een fijne manier geholpen.
Over de levering van de meubels was goed overleg mogelijk.

De medewerkers van Pronto Meppel geven de klant een welkom gevoel.

Ik had niet zo goed begrepen dat ik zelf de stofbehandeling tegen vlekken moest aanbrengen. Dat mag duidelijker gezegd worden. Verder prima.

wiebe h kastelein

Zeer vriendelijk en behulpzaam meteen wat te drinken aangeboden gekregen super zaak

vriendelijk gezellig en goede prijs verhouding

geen idee zo doorgaan

Agnes Meulenbelt

We werden goed geholpen en de levertijd was erg snel

Snelle levertijd

Gratis bezorging miste ik wel

Reactie Pronto Wonen Meppel-Rogat:

Geachte klant,
Geachte klant,
Bedankt voor uw positieve beoordeling, fijn om te horen dat u op alle punten onze winkel en dienstverlening positief heeft ervaren. We hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop. Bij ProntoWonen zijn, om de prijzen scherp te houden, de prijzen gebaseerd op afhalen.
Team Pronto Wonen Meppel