Het was zeer prettig daar. Je wordt met open armen ontvangen. Ze stellen je op je gemak en zijn heel erg klantvriendelijk en niet alleen servicegericht. Je gaat daar weg niet alleen met mooie... Het was zeer prettig daar. Je wordt met open armen ontvangen. Ze stellen je op je gemak en zijn heel erg klantvriendelijk en niet alleen servicegericht. Je gaat daar weg niet alleen met mooie spullen, maar ook een goed gevoel.

Klantvriendelijkheid. Zeer klantvriendelijk en zeer professioneel.

Geen.

W

Leuke winkel met veel keuze.

Als je problemen hebt worden ze opgelost.

A.veldkamp

Niks om aan te merken

Wij zijn prettig geholpen in onze zoektocht naar nieuwe banken en stoelen.

Vriendelijk, hulpvaardig, goede prijs

Leuke kortingsacties om artikelen nog aantrekkelijker te maken!

H veenstra

Tot dus ver alles prima geregeld er moeten nog 2 kussens omgeruild worden maar dat was geen probleem zij marco

Iets meer ervaring in de mogelijk heden inverband met de afmeting

Bergsma

Klantvriendelijk .
Goed geholpen en voldoende advies/informatie gekregen

1. Meedenkend
2. Klantvriendelijk

Roelof Wink

Zeer prettig om binnen te lopen. Leuke winkel. Bij binnenkomst (toevallig) werd ons een ijsje aangeboden.

Goed advies, ging direct informeren of de wens van de klant uitvoerbaar was.

Rene

Zeer tevreden over pronto en de service van dit bedrijf.

Service, we hadden de levering niet compleet ontvangen. Na een belletje werd de rest van de spullen dezelfde dag nog gebracht!

J.F. van der Veen-Nipperus

Een hele goede ervaring. Ik was er met een vriendin. Het werd heel gezellig. Zijn er heel lang geweest. Het personeel vond het heel gewoon dat we er zo lang rondliepen. Terwijl we een stoeltje... Een hele goede ervaring. Ik was er met een vriendin. Het werd heel gezellig. Zijn er heel lang geweest. Het personeel vond het heel gewoon dat we er zo lang rondliepen. Terwijl we een stoeltje uitprobeerden kregen we zelf een lekker kopje koffie.

Het personeel vind ik heel gezellig, geven je echt een gevoel dat je welkom bent. Dat ben je ook wel natuurlijk omdat je een klant bent. Maar dit gevoel krijg ik niet in elke zaak.

Zou het niet weten.

Fam. De Jong-Doorn

Prima winkel om rond te kijken. Wanneer je hulp nodig hebt krijg je die maar personeel dringt zich niet op.

Goed advies bij kopen van bank

Niet echt. Zo doorgaan