H Koers

We hebben er al veel meubels gekocht.
Mooie inrichting van de zal

We hebben ruim drie maand op een paar stoelen en tafel en wat krukjes moeten wachten.
Noot en telefoontje gehad met Sorry het duurt wat langer. Zelf wel langs geweest en we vonden ons niet al te vriendelijk te woord gestaan.

Familie van Loo

Lieve bezorgers die op een zaterdag bij ons kwamen bezorgen.( waarschijnlijk waren ze ons vergeten 🤔)

Mooie zaak zou iets minder vol mogen staan

nee

Bij het bezorgen de gekochte spullen uitpakken

Perdok

Prima. Goede service

Gebeld om de meubels op te komen halen. Bleek dat de hele bestelling er nog niet was. Later netjes weer gebeld dat dit toch wel aangekomen was. Snelle service

Mooi assortiment

Ging correct, zoals we verwachten

Wij werden vriendelijk en goed geholpen. De levertijd vonden van 3 maanden vonden wij wel lang.

Eerlijk en oprecht

Adviseren om grote stalen mee naar huis te nemen of het bij daglicht ook mooi Padt bij de rest van het interieur.

Goede bediening en sfeervol

Neen

Neen

Timmerman

Mooie bank lekkere koffie snel en netjes bezorgd

Aardige mensen

Super

behulpzaam, deskundig en vriendelijk

kan niet beter

Wemmenhove

Veel aanbod, overzichtelijke winkel, prettig om doorheen te lopen en ideeen / mogelijkheden te bekijken

Deskundig advies, denken goed mee en nemen de tijd voor je. Kleurstalen zonder probleem te leen mee naar huis om goed te kunnen bekijken.

Bij binnenkomst loop je rond, geen verkoper die even gedag zegt of vraagt of hij/zij kan helpen. Wij moeten zelf zoeken en vragen om een verkoper.
De medewerkers kunnen de klanten tussen door...
De medewerkers kunnen de klanten tussen door wel wat meer aanspreken dus. Gewoon even wat meer aandacht aan de klant die binnen komt en rondloopt.