Positieve ervaring, goede informatie en niet opdringend.

Zeer duidelijk over prijsopbouw, keuzes in kwaliteiten en soorten.
Geen gemarchandeer over prijzen !

Superleuke winkel, erg leuk bankstel gekocht..superBLIJ mee. Kom zeker nog eens terug en deel mijn enthousiasme met mijn naasten.

Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel. Op een fijne manier geholpen er wordt met zorg naar je geluisterd.

Dikke PLUIM.

Alie Dogger

Heel vriendelijk en netjes te woord gestaan, goed advies

Marco

Prima ,vriendelijk ,behulpzaam

Uitgebreide Informatie die ze geven

Journalist/publicist

Uitstekende ervaringen. Vooral de begeleiding en adviezen van medewerkster Gea waren zeer aangenaam. Niet opdringerig, wel plezierig de waar aanprijzend.

Het aanbod is groot en zeer divers.

Uitstekend

Persoonlijke aandacht

Ossel

Prima goed geholpen en mooi spul en goede kwaliteit

Dave Van Dam

Voor de derde keer een aankoop gedaan bij een pronto vestiging , maar Meppel komt er als sfeervolle winkel er boven uit

Geen opdringerige verkopers, laten je rustig rond kijken en bij vragen , leuk advies

nijland

Wij waren voor het eerst bij Pronto. Maar dat is ons ontzettend goed bevallen

niet bepaald

ook niet

Benjamins

In het begin goed maar het eindige heel slecht

Het niet staan voor het product

Klachten zelf oplossen en niet de klant laten oplossen

Reactie Pronto Wonen Meppel-Rogat:

Beste meneer, mevrouw Benjamins,
Beste meneer, mevrouw Benjamins,
Uiteraard vinden we het vervelend dat er sprake is van een gebrek aan de door u gekochte bank. Wij vragen altijd de servicemelding online aan te melden, en mocht dit niet lukken de servicemelding met foto's/filmpje van het mankement te mailen. Na beoordeling van uw aanmelding hebben we het probleem aangemeld bij de service-dienst, zodat zij het probleem kunnen oplossen. In uw geval is de communicatie niet duidelijk geweest. We streven er altijd naar servicemeldingen naar volle tevredenheid op te lossen. Team Pronto Wonen Meppel