j.tinholt

Zeer goedgoed behandeld

goede verkoopster

nee

fam van Veen

Wij hebben een bankstel gekocht. Wij hebben de bank opgehaald na zoveel weken. We komen thuis. Een hele dikke deuk in het bankstel. Wij gebeld naar jullie. Duurt het nu ontzettend lang voor als... Wij hebben een bankstel gekocht. Wij hebben de bank opgehaald na zoveel weken. We komen thuis. Een hele dikke deuk in het bankstel. Wij gebeld naar jullie. Duurt het nu ontzettend lang voor als jullie de bank ophalen omdat jullie op de leverancier moeten wachten. Maar wij zitten met een kapotte bank waar wij niet op kunnen zitten

Het moet veel sneller afgehandeld worden als er iets mis blijkt te zijn.

Reactie Pronto Wonen Meppel-Rogat:

Beste,
We vinden het erg vervelend dat uw bank bij het uitpakken beschadigd bleek. We proberen altijd zo snel mogelijk tot een oplossing te komen. Inmiddels zijn er afspraken gemaakt....
Beste,
Vriendelijke groet Team Pronto Wonen

Zeer goed advies denken in oplossingen

Nel van Willigen

Een zeer prettige verkoper (Bart) met eerlijk en open advies.Gaf het gevoel alle tijd van de wereld te hebben om een op mij passend advies te hebben.

Zeker. Eén tafeltje was beschadigd. Toen we het kwamen ruilen stond het vervangende tafeltje al klaar zonder geneuzel.

Berdien

Mooie meubels uitgezocht voor de woonkamer, goed geholpen door Maud

Veel keuze/ combinatie mogelijkheden.

Adviezen m.b.t. zithoogte en zitdiepte van zitbanken.

Prima voorlichting doorvriendelijk en deskundig personeel

opstelling van de meubelen etc.

Deskundig, vlot en vriendelijk

deskundig advies

Goed advies. Niet alleen gericht op verkopen.

Met meerdere verkoper(sters) contact gehad. Niet alle verkopers even klantvriendelijk.

Familie Visser

Geweldige service klantvriendelijk en deskundig advies.

Zie boven

Peter van der Meulen

Tussentijds hebben we onze bestelling gewijzigd. Gekozen voor andere eettafel . Was niet op voorraad maar werd via paar telefoontjes geregeld met andere Pronto-lokatie. Super service!

Service, kennis van materiaal