Postuma

Mooie winkel, deskundig en gezellig personeel.

Duidelijke uitleg, snelle levering

N.v.t.

E.IZERMAN

Goed personeel vriendelijk Ven versteend van zaken

Henry Koers

zeer goed ervaringen. Goed advies en mooie winkel.

Vriendelijk en deskundig personeel.

Eddy

Het personeel is niet opdringerig en laat je rustig even rond kijken

Niet

Rianne

Goed! Deskundig advies!

Voor elk wat wils
Allerlei stylen en budgetten

Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Service gericht

Bezorgkosten minderen

Christine

Prima bedrijf, belangrijkst vind ik van het aanschaffen van een bank zijn toch wel de kleurmogelijkheden/stof die ze moeten laten zien en daar werden we goed bij geholpen. Uiteindelijk is het... Prima bedrijf, belangrijkst vind ik van het aanschaffen van een bank zijn toch wel de kleurmogelijkheden/stof die ze moeten laten zien en daar werden we goed bij geholpen. Uiteindelijk is het natuurlijk aan ons.

Dat er niet moeilijk gedaan moet worden met aankoop van een bus protector dat je bv de tweede er gratis bij doet. We hadden er twee nodig. Of überhaupt korting daarop. Je schaft wel een bank aan... Dat er niet moeilijk gedaan moet worden met aankoop van een bus protector dat je bv de tweede er gratis bij doet. We hadden er twee nodig. Of überhaupt korting daarop. Je schaft wel een bank aan zonder korting.

Inge de Vries

We zijn tevreden over de winkel, de mogelijkheden, de vriendelijkheid van de medewerkers en, voor zover we dat nu al kunnen beoordelen, de kwaliteit van het product (de nieuwe hoekbank) We zijn tevreden over de winkel, de mogelijkheden, de vriendelijkheid van de medewerkers en, voor zover we dat nu al kunnen beoordelen, de kwaliteit van het product (de nieuwe hoekbank)
Verbeterpunten liggen op het gebied van service (behandeling meubels, levertijd, bezorging en montage).

De winkel is erg mooi en de manier van bestellen erg fijn: Eigenlijk kan alles en je customized je eigen (in ons geval) bank. Formaat, vorm, bekleding, pootjes, stiksels, alles naar wens. We werden... De winkel is erg mooi en de manier van bestellen erg fijn: Eigenlijk kan alles en je customized je eigen (in ons geval) bank. Formaat, vorm, bekleding, pootjes, stiksels, alles naar wens. We werden vlot en vriendelijk geholpen en kregen duidelijke informatie.
Na aflevering van de bank vriendelijk telefonisch op weg geholpen met de montage.

Op het gebied van service vinden we wel behoorlijk wat punten te behalen. Het concept van Pronto is natuurlijk ook een goede prijs, maar 2000 euro is een hele hoop geld, zeker voor ons en dan valt... Op het gebied van service vinden we wel behoorlijk wat punten te behalen. Het concept van Pronto is natuurlijk ook een goede prijs, maar 2000 euro is een hele hoop geld, zeker voor ons en dan valt het wel tegen dat verder álles geld kost. Onderhoudspakket voor de bank? 50 euro per zitplaats. Bezorgkosten? Ook weer flink bijbetalen, ook al wonen we in Meppel, vlakbij de winkel.
Bij de aanschaf van onze eerdere bank (bij een andere zaak) werd ook de oude bank meegenomen én de nieuwe bank in elkaar gezet. Pronto biedt deze mogelijkheid niet. Wij hebben dus ook nog extra kosten moeten maken voor het huren van een aanhanger en het achterlaten van onze oude bank op de vuilstort.
De bank moesten we zelf in elkaar zetten, dat ging gemakkelijk, maar de pootjes waren een ander verhaal. Er zaten geen voorgeboorde gaten in de bank en de gebruiksaanwijzing ging over een ander type poot.
Na telefonisch overleg met de winkel bleek dat we de poten zelf op de juiste plaats moesten schroeven, echter, hier moest "een goede boormachine" aan te pas komen, dit was van tevoren niet gecommuniceerd. Onze elektrische schroevendraaier had niet genoeg power dus dat was een flinke domper voor ons. Uiteindelijk kwam het goed.

Daarnaast was de levertijd van bijna 3 maanden wel erg fors, vooral omdat in ons geval de oude bank echt kapot was. Maar dat heeft waarschijnlijk te maken met de op maat bestelde bank en de zomerperiode die er in ons geval tussen zat.

John

Prima geholpen bij de aankoop van meubels. Verkoper nam alle tijd om te adviseren.

Product werd aantal weken eerder geleverd dan was gepland. Uitstekend dus.

Ik woon. Iet in de omgeving en dus moesten de meubels bezorgd worden. Vind de prijs van €65 daarvoor aanleiding om in het vervolg mijn meubels dichter bij huis te kopen. Helemaal toen ik belde om... Ik woon. Iet in de omgeving en dus moesten de meubels bezorgd worden. Vind de prijs van €65 daarvoor aanleiding om in het vervolg mijn meubels dichter bij huis te kopen. Helemaal toen ik belde om gebruik te maken van een kar van jullie en toen pas te horen kreeg dat ik die maar twee uur kon lenen. Dat red ik niet in die tijd en dus toch maar laten bezorgen. Zoals gezegd voor mij een reden om in het vervolg mijn meubels dichter bij huis te kopen.

ps meppelink

Goed,geen klachten en een goede service en vriendelijk personeel!!!

goede uitleg

gewoon doorgaan op deze weg