Deskundig, betaalbaar en sneller geleverd dan verwacht.

Wij hebben er een bankstel en eetkamer gekocht. Prima prijs-kwaliteit verhouding. Prettige verkoopsters en goede service

Klantvriendelijk en materiaaldeskundig

Maaike

Vriendelijk bedrijf, neemt de tijd voor de klant.

Erg klantvriendelijk

Tonia Hilberdink

We zijn via vrienden bij pronto in de wijk gekomen wat een prachtige winkel. Je kunt er lekker vrij rondlopen zonder dat ze direct bij je komen wil je wat vragen staan ze direct voor je klaar. Zeer... We zijn via vrienden bij pronto in de wijk gekomen wat een prachtige winkel. Je kunt er lekker vrij rondlopen zonder dat ze direct bij je komen wil je wat vragen staan ze direct voor je klaar. Zeer correct geholpen koffie en goede uitleg gehad en wat zo fijn is je kunt het direct meenemen . We zullen er vaker komen en ook familie en vrienden de weg naar jullie toe wijzen.

Zeer goede begelijding bij vragen en combineren

Ik zou het zo door blijven doen

Voor het eerst kennis gemaakt met Pronto. Mooie winkel, erg vol.

Onze ervaring geen ervaren verkoopster.Ondersteun haar bij vragen op een rustige manier ook al is het druk. Het invullen van de papieren op een rustige plek,dat het winkelendpubliek niet met je mee kunnen luisteren. Volgens de mail zou de chauffeur een uur van tevoren bellen,niet gedaan. De bezorgers kijken niet goed hoe de meubels naar binnen gebracht kunnen woden,stoten tegen het kastje in de hal, deur met een knal tegen de muur. Stoelen met verpakking eromheen in de kamer gezet. Het uitpakken van de stoelen en de voet onder de stoel plaatsen een hele klus voor een vrouw.Het was prettiger geweest dat de heren even hadden geholpen.

Mooie zaak

goede prijs kwaliteit verhouding

iets meer aandacht in de winkel

Henny Westra

Ontzettend leuke winkel, aardig en behulpzaam personeel

De diverse woonafdelingen ervaar ik als zeer positief. Voor ieder wat wils.
Het personeel is bijzonder aardig en deskundig.

Levertijd

Goed.

Alles volgens afspraak nagekomen.

Timmerman

Goed bedrijf met vlotte service.