E. de Rijber - 06-24142872

Mooie winkel met genoeg keuze

goed assortiment

was niet mogelijk in de winkel te betalen met creditcard ..... helaas.

Ben Kosse

Zeer positief . Goed onthaal en vriendelijk . Vakdeskundig . Juiste prijs met de juiste kwaliteit !

Vakdeskundigheid wil positief op . Tevens snellere levering , dan was verwacht !

Geen. Ga zo door !

Simone de Vries

Super leuke spullen en super personeel. Nadat wij thuis brand hebben gehad hier onze meubels gekocht en ze dachten echt met ons mee. Ook leenmeubels gekregen voor dingen waar langere levertijd op zit!

We zijn goed geholpen, prima service

stoelen waren zeer goed verpakt

nee

w.

Mooie winkel.
Personeel is vriendelijk bij verkoop.
Niet te vriendelijk bij vragen.
Mooie winkel.
Personeel is vriendelijk bij verkoop.
Niet te vriendelijk bij vragen.
Erg kortaf aan telefoon als blijkt dat bestelling veel eerder op ongelukkig moment opgehaald moet worden, niet als prettig ervaren, en onvriendelijk, niet klantvriendelijk dus.
bij terug bellen door mij, kreeg ik andere dame aan telefoon, deze was wel klantvriendelijk.

veel keuze

klantvriendelijkheid kan beter.

de Jong te Nieuwleusen

Heel vriendelijk; behulpzaam en kundig personeel.
Zowel bij het uitzoeken en de bestelling daarna, alsmede bij het ophalen van de bestelde bankset.

De klantvriendelijkheid en behulpzaamheid op alle fronten.

Zou ik zo 1-2-3 niet weten.

Prima bedrijf, mooi assortiment. De levertijd van de bestelling was korter dan gedacht. Fijn.

Heel prettig dat je een aanhanger kunt lenen en dat de bank er ook al instond ten we kwamen. Instappen en wegrijden

Goed. Klantgericht. Tijd voor klant op zaterdagmiddag

Service en tijd

Levertijd

a. smit

We zijn erg prettig geholpen

ja

geen.

Fam. van Dam

Zeer goede ervaring met Pronto wonen. Wij hebben onlangs een bankstel gekocht, zijn heel prettig geholpen en ook de levering van de bank verliep vlekkeloos! Wij zullen hier absoluut terug komen!

Gemoedelijke sfeer, professionele hulp en advies.

Nvt