Zeer positief. Verrassend qua uitstraling!

Sterk punt is dat er alle tijd voor je genomen wordt, tot het eind toe erg vriendelijk!

Fauteuil gekocht , goed geholpen, vriendelijke verkoopster.

Evelien Vos

Wij zijn super blij dat wij onze aankoop bij Pronto wonen hebben gedaan. Want wat hebben jullie een geduld. Wij hebben onze meubels iets te vroeg uitgezocht en ze hebben een hele poos in het... Wij zijn super blij dat wij onze aankoop bij Pronto wonen hebben gedaan. Want wat hebben jullie een geduld. Wij hebben onze meubels iets te vroeg uitgezocht en ze hebben een hele poos in het magazijn gestaan en ben redelijk vaak gebeld wanneer wij nou een datum konden plannen om de meubels op te halen en ze bleven heel vriendelijk aan de telefoon als ik weer zei dat het nog wel een paar weken zou duren. Toen wij de meubels op gingen halen werd er ook nog mee geholpen met inladen. Echt SUPER SERVICE!

Silvia

Ik vind dat de winkel er mooi en verzorgd uitziet. Zelf ben ik geholpen door iemand, die niet bij Pronto werkt, want ik had een grote bestelling.

Als ik bij Pronto binnenloop heb ik het idee dat ik moderne spullen koop voor een goede prijs.

werknemers moeten rondlopen en niet achter de balie staan.

grietje van spil

Prima winkel hebben al een paar keer onze meubels daar gekocht onlangs ook nog super service

goede service over uitleg van de meubels en levertijd

n.v.t

Prima ervaring, we hadden 2 verschillende poten onder de stoel en ik denk dat het binnenkort opgelost wordt.

vriendelijk personeel en niet te opdringerig.

leo post

Prettig geholpen en de levertijd was zeer snel zeer tevreden

mooie winkel sfeervol ingericht, ik hoop dat onze bank ook goed zal bevallen!

Reinders

Prima geholpen door Gea, heel fijn advies gegeven. Ook de andere medewerkers waren erg behulpzaam. Kortom prima personeel.

H. Kamphuis

Goede ervaring en klantvriendelijk. Ze nemen de tijd.

vriendelijkheid

Zou het niet weten