Gerda Boerhof

Mooie zaak met heel veel accessoires. Ben goed geslaagd.

Petra

Goede service. De bank was er iets eerder dan verwacht.

Goede service en erg klantvriendelijk

Je bestelling online kunnen volgen. Dat miste ik.

Supergoed geregeld en hele correcte werknemers

Vonk

Mooie winkel ! Leuk assortiment !

Mooi assortiment, kwalitatief goed en degelijk.
Mooi dat er een leenbank beschikbaar is gesteld, omdat onze bank en eetkamerstoelen veel later leverbaar waren dan onze kasten/tafels.

Het zal mooi zijn als er sneller geleverd kan worden. Wij zitten nu al enkele weken zonder eetkamerstoelen en onze eigen bank. Fijn dat er een leenbank beschikbaar is gesteld, wat we erg warderen.... Het zal mooi zijn als er sneller geleverd kan worden. Wij zitten nu al enkele weken zonder eetkamerstoelen en onze eigen bank. Fijn dat er een leenbank beschikbaar is gesteld, wat we erg warderen. Maar erg lekker kunnen we er niet op zitten, dus verlangen erg naar onze eigen bank !

Vriendelijk personeel wat ons goed geadviseerd heeft , met de aankoop van de stoelen.

Evert Smit

Uitstekend

nvt

nvt

Tijdens de aankoop zijn we prima geholpen, alleen na de levering heben we een mail gestuurd omdat er een pootje gebroken was maar hier hebben we tot op heden nog niets van gehoord.

Als er een mail gestuurd wordt met opmerkingen en een schademelding is het wel fijn voor de klant dat er binnen 24 uur gereageerd wordt op deze mail.

Goed geholpen met deskundig advies